Napi horoszkóp - Izgalmak várnak ma a Vízöntőre

2014. december 04., 00:01
komment
A Kosnak ma választania kell a jól bevált régi és az izgalmas új között.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.–április 20.) – Ma eljöhet a pillanat, amikor választania kell a jól bevált régi mellett és az izgalmas új között. Bárhogy is dönt, előbb jusson eszébe, hogy nem minden arany, ami fénylik!

Bika (április 21.–május 20.) – Kissé átláthatatlan lehet a délelőtt a sok teendő miatt. Éppen ezért összpontosítson az eddig elvállalt feladatokra, újabbakba ma már ne fogjon! Pihenjen inkább kicsit, megérdemli.

Ikrek (május 21.–június 21.) – A mai nap az ön napja lehet, abban a tekintetben, hogy végre kipihenheti majd magát. Az elmúlt napok, sőt, még a hétvége hajtása után is végre talán feltöltődhet!

Rák (június 22.–július 22.) – Nem kell elhamarkodott következtetéseket levonni egy ügyben. Feladni és a menekülést keresni egyből pedig igen buta dolog. Mérlegeljen, és azután döntsön csak!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Van, hogy valamihez nem fűlik a fogunk, mégis meg kell csinálnunk. Ma egy ilyen feladattal találkozhat! A jó hír, hogy viszonylag hamar túlesik majd rajta és utána felszabadul.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egy régen dédelgetett álma válhat valóra, ha van bátorsága beleugrani az ismeretlenbe és vállalni a kockázatokat. Ne habozzon sokat, az élet ritkán hoz ilyen kellemes meglepetéseket!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Rengeteg dolga van mostanság, szinte ki se lát az íróasztal mögül. Fogadja el a segítséget, mert a végén teljesen belerokkan a feladatokba. Csapatban próbáljon játszani!

Skorpió (október 24.–november 22.) – A hétvégén nem csak erejét, hanem magabiztosságát is visszanyerte. A feltöltődés olyan jó hatással volt önre, hogy ezt az ellenkező nem képviselői is észreveszik ma!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Valaki mindig az orra alá dörgöl egy rég elfeledettnek hitt ügyet. Önt azonban továbbra is borzasztóan bosszantja a dolog. Ha ennyire zavarja, fejezze be a munkát!

Bak (december 22.– január 20.) – Ha lehet, délutánra ne tervezzen az ég adta világon semmit se. Próbáljon meg egy kicsit lazítani és kikapcsolódni, nem kell mindennap sürögni-forogni!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Nagy fordulatok lesznek jellemzők a mai napra. Igazán izgalmas történések elébe néz, valaki olyannal is találkozhat ismét, aki nagy hatással volt önre a közelmúltban.

Halak (február 21.– március 20.) – Nagyon ágál egy dolog ellen, még csak tudomást sem akar venni az érzésről. Pedig lehet, hogy azzal tenné a legjobbat, ha átadná magát neki. Nézze meg, hogy mi sül ki belőle!

2014. december 04., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...