Horoszkópok

2014.08.22. 11:05

Napi horoszkóp - Ma megváltozhat a Rák élete

A Mérleget ma elkíséri a szerencse.

Kos (március 21–április 20.) – Kedves Kos! A csillagok elővigyázatosságra intik: barátjáért ma ne tegye a tűzbe a kezét, mert könnyen lehet, hogy megégeti magát. Az élet olykor szokatlan dolgokat tud produkálni.

Bika (április 21–május 20.) – Ma még tartsa titokban a jövőbeli terveit, ne ossza meg senkivel az elképzeléseit, mert családtagjai keresztülhúzhatják a számításait. Még nincs itt az idő a továbblépésre!

Ikrek (május 21–június 21.) – Kedves Ikrek! Ma egy embernek az ön vigasztaló szavaira van szüksége, nem pedig arra, hogy kioktassa és hatalmaskodjon fölötte. A szeretet az, amit ma adhat másoknak!

Rák (június 22–július 22.) – Ma megváltozhat a Rák élete: kapcsolata, amire eddig a hallgatás volt a jellemző, nyíltságba fordulhat, a bizalom teljes lesz önök között, képes olyasmiről beszélni, amiről eddig nem.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – A sport segíthet ma önnek, hogy levezesse a felesleges energiáit, és bosszúságát ne a családtagjain töltse ki. Egy kirándulást is iktasson be a hétvégére, jót tesz a lelkének.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Érdemes ma átgondolnia, hogy mivel van elmaradásban az otthonában, és pótolja be a tennivalóit, mert a közeljövőben erre nagy valószínűséggel nem lesz ideje.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A Mérleget ma elkíséri a szerencse, ha hosszabb útra indul, ezenkívül sok olyan dolgot megláthat, ami felett eddig elsiklott a szeme. A világ csodálatosan kinyílik ön előtt!

Skorpió (október 24– november 22.) – Kedves Skorpió! Fogadjon meg mára egy okos tanácsot: sok bánattól kímélheti meg magát, ha távolságtartóan viselkedik a kedvesével. Nem kell rögtön ajtóstul rohanni a házba.

Nyilas (november 23–december 21.) – A Nyilas figyeljen arra, hogy a családi kapcsolatait és a karriertörekvéseit egyensúlyba hozza. Ez a hétvége kiválóan alkalmas arra, hogy több időt töltsön a szeretteivel.

Bak (december 22– január 20.) – Kedves Bak! Ugye, elege van már az anyagi javakért folytatott harcokból? Akkor ma kapcsolja ki a telefonját és a számítógépét, ürítse ki az agyát, hogy tisztán lásson!

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Víz-öntőnek ma egyszerre kell okosnak és megalkuvónak lennie, ami nem lesz könnyű feladat. A reményei csak akkor teljesülhetnek, ha megtanul lemondani is.

Halak (február 21– március 20.) – A Halak ma könnyen kalandba keveredhet egy ismeretlennel, ami tulajdonképpen nincs is ellenére. Ha nem fűz komoly érzelmeket hozzá, akkor jól fogja érezni magát.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!