Horoszkópok

2014.02.18. 12:14

Napi horoszkóp - Mosolygós napja lesz ma a Ráknak

A Bika tartson ma egy kis pihenőt a munkájában, nem csak abból áll az élet, hogy állandóan estig dolgozik.

Kos (március 21–április 20.) – Úgy érzi, hogy az élete egy folyamatos alkalmazkodás? Akár a munkahelyéről, akár a magánéletéről van szó? Ezen csak úgy tud változtatni, ha a jövőben jobban érvényesíti az akaratát.

Bika (április 21–május 20.) – Tartson ma egy kis pihenőt a munkájában, nem csak abból áll az élet, hogy állandóan estig dolgozik. Ne hanyagolja el a családját, a barátait, és fordítson több időt a testedzésre is.

Ikrek (május 21–június 21.) – Ma jó kapcsolatokat építhet ki a munkahelyén, ha odafigyel a folyosói pletykákra. Ez elengedhetetlen az ön munkakörében, ahol az információnak hatalmas súlya van.

Rák (június 22–július 22.) – Jókedvű, vidám, mosolygós napja lesz ma a Ráknak. Még a temérdek munkáját is örömmel végzi, nyoma sincs az elmúlt napok borongósságának. Este meglepetés várja az otthonában.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Ha állandóan a nagy dolgokra, a nagy eseményekre vár, akkor könnyen lehet, hogy az élet elmegy ön mellett. A mindennapi apróságoknak örüljön inkább!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Eljött az ideje, hogy beszéljen ma a főnökével a jövőbeli terveiről. Vázolja fel az elképzeléseit, de arra ügyeljen, hogy ne játssza ki minden kártyalapját.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Túl sok terhet cipel a vállán, párkapcsolatában problémák vannak. Duzzogás helyett beszéljék meg a gondokat. Ha nem megy, akkor el kell gondolkodni arról, hogyan tovább.

Skorpió (október 24– november 22.) – Rossz hangulatától úgy tud megszabadulni, ha egyszerűen nem foglalkozik vele, gondolatait és energiáit inkább a munkájába fekteti. Higgye el, hosszú távon jól jár vele!

Nyilas (november 23–december 21.) – Elég válságos az egzisztenciális helyzete, éppen ezért fogadja el a mai napon adódó lehetőséget, ne csináljon lelkiismereti kérdést belőle, hiszen szüksége van a pénzre.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak a higgadtság nagymestere, bármilyen kényes helyzetet intelligensen és racionálisan képes megoldani. Ma szüksége is lesz erre egy munkahelyi konfliktus elsimításánál.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Ha úgy érzi, hogy már napok óta bujkál önben a betegség, ne menjen be dolgozni, kérjen szabadságot, maradjon otthon, pár nap pihenéssel sokat tehet az egészségéért.

Halak (február 21– március 20.) – Feszített tempóra számíthat ma a munkahelyén, és ön kiválóan megold minden feladatot, amivel a főnöke megbízza. Hiába, öreg róka már a szakmában, nem fog ki önön a munka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!