Horoszkópok

2014.07.22. 08:35

Napi horoszkóp - Munkahelyi bizonytalanságok keserítik meg a Kos napját

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Munkahelyi változások borzolják ma a Kos idegeit, nagyon nehezen viseli a bizonytalanságot. Pedig egyelőre mást nem tehet, mint hogy csendben dolgozik és reménykedik.

Bika (április 21–május 20.)
– Kezébe kellene vennie a sorsa irányítását – ezt súgják a csillagok mára a Bikának. Minden jel arra mutat, hogy nem várhat tovább arra a bizonyos sült galambra.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Ha elkezdett egy feladatot a munkahelyén, akkor azt lehetősége szerint fejezze is be, különben egy munkatársa fogja learatni a babérokat és természetesen az anyagiakat is.

Rák (június 22–július 22.)
– A Rákról meg lehetne mintázni a ki-egyensúlyozottság szobrát, ma azonban úgy kihozzák a sodrából a munkahelyén, hogy még saját maga is elcsodálkozik a heves reakcióján.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Boldog születésnapot, kedves Oroszlán! Töltse ezt a napot a szeretteivel, ne gondoljon ma a kötelezettségeire, csak az örömé és a vidámságé legyen a főszerep!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Szűz ma egész nap úton lesz, de ne aggódjon a nagy meleg és a forgalom miatt, Fortuna istenasszony végig önnel lesz az úton, így elkerülheti a dugókat.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– A Mérleg ma egy spiri- tuális utazáson vehet részt, ami olyan nagy hatással lehet a lelkiállapotára, hogy elgondolkodik a gyökeres életmód-változtatáson.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Kedves Skorpió! Minden lehet változtatni, még a berögzött rossz szokásain is. Csak akarni kell, és nem a kifogásokat keresni, a nehézségeket így tudja csak legyőzni.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Ármányos, fondorlatos viselkedése ma visszaüthet, ezért jól gondolja meg, mielőtt másnak vermet ás. Semmi szüksége egy újabb konfliktusra az életében!

Bak (december 22–január 20.)
– A Bak ma igazán elemében érezheti magát, uralkodó bolygója az ön jegyében jár. Ki-egyensúlyozott, vidám napra számíthat, és benne egy kellemes meglepetéssel.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Ha békét akar kötni a kedvesével, azt ne erővel, erőszakkal tegye, a szelídség sokkal inkább célravezető lehet. A kicsikart harmónia ugyanis hamar felbomlik.

Halak (február 21–március 20.)
– A Halak alkalmazkodó természet, és mindent megtenne azért, hogy harmóniában éljen. Ám ön egyedül ehhez kevés, ezt a párjának is akarni kell. Beszéljék meg a problémáikat.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!