Horoszkópok

2016.02.23. 15:31

Napi horoszkóp - Nagy szerelem várhat a Rákra

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Lendületes és energikus lesz egész nap, mégsem érzi magát teljesen felhőtlenül boldognak, ugyanis valami legbelül nyomja a lelkét. Meg kellene beszélnie valakivel a problémáját!

Bika (április 21.-május 20.)
- Bizton állítható, hogy már túljutott a nehézségeken, így csakis pozitívan tekinthet az ön előtt álló feladatokra. Legyen határozott és örüljön a lehetőségeknek, amik szembe jönnek!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Nagyon vágyik egy kevéske megerősítésre, hogy jól végzi a munkáját, mert úgy véli, hogy rengeteget tett egy bizonyos ügyben. El fogják ismerni, de nem úgy, ahogy gondolja!

Rák (június 22.-július 22.)
- Nagy szerelem várhat önre, ha nem szalaszt el egy remek alkalmat arra, hogy megismerkedjen azzal a személlyel, akit már régen kinézett magának! Ön dönt, hogy mi legyen!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Remekül elmúlatja ma az időt egy régi barátjával, akivel az idejét sem tudja mikor találkoztak utoljára. Csak abban nem biztos, hogy  mikor láthatják egymást ismét.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Rengeteg felelősség nyomja a vállát és valaki a környezetében nem érti meg, hogy most nem képes foglalkozni az ő problémájával is. Bár annyit tehet, hogy meghallgatja!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Nagyon jólesett önnek, amikor valakiről kiderült, hogy ugyanolyan érzéseket táplál maga iránt, mint amit ön érez iránta. Azonban nem kellene elkapkodnia semmit sem!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Talán túlságosan is begubózott az utóbbi időben, amit a kapcsolatai bántak. Legyen bármennyire is fáradt ma, találkozzon a barátaival. Most nem mondhatja le az összejövetelt!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Igazán izgalmas lesz a mai napja, egy pillanatra sem fog unatkozni. Valljuk be, rá is fér önre, hogy valami felkavarja az állóvizet, mert kezdett beleszürkülni a hétköznapokba!

Bak (december 22.-január 20.)
- Szeretett volna egy kicsit nagyobb pihenőt tartani a hét elején, de be kell látnia, hogy ez egyelőre nem lehetséges, mert rengeteg feladatot kell majd megoldania a napokban!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Most talán a legjobb lenne kimaradni a különféle családi perpatvarokból, mert fény derülhet az ön turpisságaira is. Az pedig nem hiányzik önnek, hogy kérdezgessék!

Halak (február 21.-március 20.)
- Meg kell próbálnia törekedni egy kompromisszumos megoldásra, ugyanis ha csak a saját igazát fogja hajtogatni, akkor sosem fognak egyről a kettőre jutni. Legyen rafinált!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!