Horoszkópok

2015.01.12. 14:47

Napi horoszkóp - Nagy változások vannak kilátásban a Skorpió életében

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – A megszokottnál idegesebb hangulatban lehet a nap folyamán, aminek következtében gyorsabban akarja majd letudni a nehezére eső rutinfeladatokat. Legyen türelemmel!

Bika (április 21.–május 20.) – Nem szabad feleslegesen pocsékolnia az energiáját, és a kisebb dolgokban elvesznie. Nézze mindig a nagyobb képet, és akkor rá fog jönni, hogy mi is a lényeg!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Hiába figyelmeztette egyik ismerősét, hogy abba ne üsse az orrát, ami nem az ő dolga, nem hallgatott önre. Ön megtett mindent, nem szabad idegeskednie tovább az ügyön!

Rák (június 22.–július 22.) – Próbálja meg tartani a szükséges távolságot az olyanokkal szemben, akik általában előszeretettel vitáznak önnel. Ma nincs hozzájuk formában, ezért véletlenül se kezdjen velük!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Igazán remek napja lesz, sok mindent el fog tudni intézni. Tegyen is meg mindent a változásokért, hiszen végre itt vannak a várva várt lehetőségek hozzá!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Időről időre szembe találja magát a múlt egy részével. Ez jelentheti azt is, hogy ideje lenne végleg lezárni magában a dolgokat, még akkor is, ha ez nem éppen könnyű.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Remek gondolatai támadnak majd ma, csak úgy szárnyal a képzelete. Ha csak teheti, maradjon is inkább a tervezésnél, a gyakorlatot hagyja máskorra.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nagy változások vannak kilátásban az életében, ami akarva-akaratlanul is pár dolog lezárását jelenti. Az új lap viszont új lehetőségek sorát jelenti, tehát csak bátran!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Lehet, hogy éppen most tudatosul önben, hogy mibe vágta a fejszéjét. Semmi szabadidőt nem hagyott magának, pedig valamennyi szórakozás elengedhetetlen. 

Bak (december 22.–január 20.) – Jobban figyeljen a táplálkozására, mert az ételek tápértéke kihatással van a hangulatára is. Ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű energiája legyen, úgy is kell étkezni!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma túlságosan is lobbanékony lehet a munkahelyén, és olyannal szemben is hirtelenkedhet, akivel nem tanácsos ujjat húzni, még akkor sem, ha önnek van igaza.

Halak (február 21.–március 20.) – Lehetősége lesz teljesen más kultúrájú, életszemléletű emberekkel is találkozni a nap folyamán. Könnyen megtalálja a közös hangot velük, jól érzi majd magát ebben az új társaságban!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!