Horoszkópok

2014.08.28. 11:44

Napi horoszkóp - Nagyot változhat ma a Vízöntő élete

A Szűz fordítson ma magára sokkal több figyelmet.

Kos (március 21–április 20.) – Kedves Kos! Sikereit sokan irigylik a munkahelyén, és ezt bizony nem mindenki nézi jó szemmel. Meg kell ezzel barátkoznia, ám azért ne tegye ellenséggé a munkatársait.

Bika (április 21–május 20.) – A Bika ma olyan helyzetbe kerülhet, amikor muszáj rábíznia magát a sorsra, anélkül, hogy beleavatkozna az események alakulásába. Ez nem fog egykönnyen menni!

Ikrek (május 21–június 21.) – Kedves Ikrek! Ne lepődjön meg az emberi gonoszságon és rosszindulaton, mióta világ a világ, ez így van. Nem vagyunk egyformák! A fontos, hogy ön maradjon továbbra is a jó oldalon.

Rák (június 22–július 22.) – A Rák egyik gyengéje, hogy képtelen nemet mondani. Pedig vannak alkalmak, amikor muszáj kimondania, különben önmagának árt vele. Ma is készüljön fel egy ilyen helyzetre.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az Oroszlánt ma egy öreg barátja jó tanáccsal látja el, amit mindenképpen érdemes megfogadnia, és nem a saját feje után mennie. Bízzon a másik bölcs tapasztalatában.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Fordítson ma magára sokkal több figyelmet, mint amit eddig fordított, szeresse magát sokkal jobban, mint ahogy eddig szerette – ez a csillagok tanácsa önnek.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Kedves Mérleg! Miből gondolja, hogy kedvese nem lát át a szitán? Ahhoz már túl régóta ismerik egymást, hogy „megvezesse” őt. Öntsön ma tiszta vizet a pohárba!

Skorpió (október 24– november 22.) – A Skorpió egy gyermekkori emléke ma hasznos tapasztalatnak bizonyulhat, ha nem téveszti össze a miérteket. Mihelyt tisztán lát az ügyben, hozzákezdhet a megvalósításhoz.

Nyilas (november 23 – december 21.) – A Nyilas nyugodt és higgadt természetének túl sok az, ami ma történik a családjában. Csak kapkodja a fejét, az események után kullog, és nem érti, hogy ki kivel van.

Bak (december 22– január 20.) – Kedves Bak! Egy jó tanács mára a csillagoktól: próbálja meg sokkal lazábban, derűsebben, több humorral szemlélni a jelenlegi életét, nem kell mindent komolyan vennie.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Nagy változások állhatnak ma be a Vízöntő életében, ami nem hat az újdonság erejével, mert régóta benne volt a levegőben. Szembesülni a ténnyel azonban mégis más.

Halak (február 21– március 20.) – Kedves Halak! Már csak kettőt kell aludnia, és lehull a lepel a nagy titokról. Addig még muszáj türelemmel lennie, nem ronthatja el az utolsó pillanatban több hét kemény munkáját.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!