Horoszkópok

2015.10.07. 08:56

Napi horoszkóp - Régi, plátói szerelme bukkanhat fel a Mérlegnek

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Egyik közeli ismerősével ideje lenne tisztázni pár dolgot, mert valószínű, hogy az illetővel nagyon elbeszéltek egymás mellett. Egy jót fognak nevetni az ügyön, meglátja!

Bika (április 21.–május 20.)
– Alapból nem szereti szerelmi konfliktusokat, inkább a struccpolitika híve, de a problémákat meg kell beszélni. Ha továbbra is homokba dugja a fejét, csak nagyobb galibát okoz!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Próbálják terelgetni, irányítani, de ön inkább a saját útját járná, ami nem feltétlenül tetszik a többieknek. Tartson ki az elképzelései mellett, mégis a saját életéről van szó!

Rák (június 22–július 22.)
– Úgy érzi, hogy bármit képes lenne megoldani, kicsattan az erőtől, most nem ismer lehetetlent. Szó se róla, pazar formában van, amit érdemes lenne maximálisan kihasználni!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Komoly érzelmi vihar tombol önben legbelül, amire egyelőre nincs megoldás. Csupán annyit tehet, hogy valami mással elvonja a figyelmét, például karrierjére összpontosít.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Továbbra sem hajlandó megegyezni az illetővel, mert nem találja kielégítőnek az alku önre eső részét. Szeretne többet kicsikarni, amire minden esélye meg is van, ha még kitart!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Mindig akkor érik a legnagyobb meglepetések az embert, amikor nem számít rá. Ma egy régi, plátói szerelme bukkanhat fel, akivel hosszan elbeszélgetnek. Lesz folytatás?

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Nagyon zavarja, hogy páran a háta mögött pusmognak valamiről, pedig a pletykának semmi alapja. Bárhogy, nem érdemes lealacsonyodni az említett személyek szintjére!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nem szeret gyorsan dönteni, mert ilyenkor mindig úgy érzi, hogy biztosan volt egy jobb megoldás is. Ma azonban akkor tesz rosszat, ha elodázza a választ.

Bak (december 22.–január 20.)
– Ahhoz, hogy tökéletes megoldást találjanak az egyik ismerősével egy problémára, meg kell érteniük egymás motivációját. Ez pedig nem megy máshogy, csak kommunikációval.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Van egy pont, amin túl a szavak, gesztusok már nem segítenek, amikor úgy érzi, hogy már nincs visszaút. Akkor már felesleges próbálkozni, nem lehet visszahozni, ami elmúlt.

Halak (február 21.–március 20.)
– Most, ha lehet, egy percre sem szeretné magát lefoglalni felesleges dolgokkal. Valami más, a magánéletét érintő fontos döntés köti le minden figyelmét. Koncentráljon erre!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!