Horoszkópok

2014.10.20. 11:36

Napi horoszkóp - Remek napja lesz a Mérlegnek

Fontosabb feladat vár ma a Rákra.

Kos (március 21–április 20.) – A mai napon a kommunikációé lehet a főszerep. Sok múlhat azon, hogy mennyire jó beszélgetőpartner a munkahelyén. Legyen érdeklődő, mert új lehetőségekről tájékozódhat.

Bika (április 21–május 20.) – Már annyi feladat halmozódott fel,amikkel nem szívesen foglalkozik, hogy nem halogathatja őket tovább. Kérjen segítséget, ha máshogy nem megy, de mindenképpen lásson neki.

Ikrek (május 21–június 21.) – Készüljön fel, mert érzelmi téren egy hullámvasútra hasonlíthat a nap. Higgadtságra lesz szüksége, hogy átvészelje a keddet, ami jócskán próbára teszi majd a lelki erejét.

Rák (június 22–július 22.) – Fontosabb feladat vár ma önre és ugyan remekül megtervezett mindent, de a részletekre sem árt figyelni. Így kiküszöbölheti a váratlan fordulatokat is az ügyben.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Valamiért bosszúsan érzi magát, úgy véli bal lábbal kelt fel, pedig az egész csak belemagyarázás. Párkapcsolatában boldog, karriere pedig felfelé ível. Nincs ok az aggodalomra!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Nem lehet úgy dönteni, hogy mindenkinek egyszerre járjon kedvében az ember. Valaki neheztelni fog önre, ami fontos azonban, hogy magához hű maradjon a döntéssel.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A csillagok állása remek napot ígér önnek és különösen délután számíthat pozitív fejleményekre egy fontos ügyben. Jó kedvét ossza meg másokkal is a környezetében!

Skorpió (október 24– november 22.) – Vannak élethelyzetek, amikor a kivárás a megfelelő taktika. Ha nem rugózik folyton valamin, akkor könnyebben találja meg a megoldást is. Ne feledje, csak könnyedén!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Ön azért érvel valami mellett, mert teljes szívéből hisz benne. Ha kérdőre vonják, vagy megpróbálják elbizonytalanítani is tartson ki elképzelései mellett!

Bak (december 22– január 20.) – A mai nap vízválasztó lehet kapcsolati téren. Kiderülhet, ki az, aki minden körülmény közepette is ön mellett áll, illetve ki az, aki csak a jó időkben tart magával.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Tegye le a névjegyét és alkosson valami olyat, ami igazán ön. Bátran tervezzen, mert előbb-utóbb munkahelyén is észreveszik, milyen kreatív ön valójában!

Halak (február 21– március 20.) – Vannak dolgok, amikhez bármennyire is ragaszkodik le kell zárni, ha már nem okoznak boldogságot. Ne búslakodjon, minden vég egy új és izgalmas kezdetet is jelent egyben.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!