Horoszkópok

2016.02.03. 17:15

Napi horoszkóp - Sorsszerű találkozás vár a Nyilasra

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Most valahogy mindent más színben lát, jobbnak, szebbnek. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy a dolgok változtak, csak az önnek lett más a hozzáállása. Ugye mennyivel könnyebb így?

Bika (április 21.-május 20.)
- Alaposan gondolja végig, hogy kinek és mit mond, mert könnyen visszaüthet, ha túlságosan bizalmaskodóvá válik valakivel. Sajnos nem bízhat meg akárkiben!I

krek (május 21.-június 21.)
- Nem kell nagyobb lépést tennie annál, mint amekkorát képes megtenni. Ha hagyja, hogy belehajszolják valamibe, akkor előbb-utóbb hibázni fog. Az pedig senkinek sem jó!

Rák (június 22-július 22.)
- Nem szabadna feladnia, hiszen csupán egy átmeneti időszakról van szó. A nagy dolgokhoz idő kell, és ami még fontosabb, kitartás. Ezzel most nem csak másnak, magának is bizonyíthat!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Ha van párja, akkor szerelmük új mérföldkőhöz érhet a napokban, míg ha ön jelenleg egyedülálló, akkor ez változhat a napokban. Akárhogy is, legyen nyitott mindenre!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Lehet, hogy lassan be kell vallania magának, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét. Ez a feladat most meglehet, hogy kifogott magán. Vagy talán mégsem, mert harcol tovább?

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Pontosan tudja, hogy nem tesz jót önnek valami, mégis hatalmas vágyat érez, hogy megtegye. A jövője érdekében kicsit le kellene ülnie, és elgondolkodni a folytatáson!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Fejlődése szempontjából igenis szüksége van az új, elsőre talán kicsit furának tűnő kapcsolatokra. Ez persze nem jelenti azt, hogy a régi barátoktól meg kell válni!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Sorsszerű találkozás vár ma önre, ami át is alakítja majd a nézeteit bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Változásokat is eredményez majd ez, amiket örömmel fogad.

Bak (december 22.-január 20.)
- Lehetnek határidők ön előtt, fontos feladatok az íróasztalán, de tisztában kell lennie, hogy elsősorban kinek is bizonyít. Nem a főnökeinek, ügyfeleinek, hanem csakis magának

!Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Egyelőre ne gondolkodjon hosszú távon, csakis kis lépésekben haladjon az eltervezett úton. Idővel majd már tervezhet előre is, de most inkább a jelen kösse le a figyelmét!

Halak (február 21.-március 20.)
- Legyen megértőbb az egyik barátjával, mert nagyon nehéz időszakon ment keresztül, és szüksége lenne valakinek a támogatására. Ki mástól kapja meg, ha nem magától?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!