Horoszkópok

2017.06.08. 12:41

Napi horoszkóp - Szerelemnek nincs semmi akadálya a Kosoknál

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok.

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- Telihold van a Nyilas jegyében. A Vénusz és a Mars jó fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, és a szerelemnek nincs semmi akadálya! Ma este menjen társaságba!

BIKA (április 21.-május 20.)
- A mágikus Nyilas-telihold hatása alól ön sem tudja kivonni magát! Ma szánjon egy kis időt az önelemzésre, az elmúlt időszak eseményeinek átgondolására. Összhangban lesz a világgal is.

IKREK (május 21.-június 21.)
- Tele van energiával. Jelentős előrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Szedje össze a bátorságát, és lépjen ki a főnökei elé újításaival!

RÁK (június 22.-július 22.)
- Lelkiismeretes hozzáállásának az eredménye, hogy sok felelősséget vállal magára. Ez ma olyan helyzeteket teremthet, amikor át kell gondolnia, ki mennyit tesz bele egy kapcsolatba.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Rengeteget kell tárgyalnia ma, és akár kisebb utazásra is sor kerülhet a munkája révén. Figyeljen nagyon oda, ha ön vezet, ma különösen sok az agresszív sofőr az utakon. Kerülje a forgalmas helyeket!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Ön ma a pozitív kisugárzásával képes meggyőzni valakit, így pedig esélye van rá, hogy végre valóra válthassa az álmait. Ehhez persze először is önmagában kell hinnie  

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- Ha teheti, ma menjen el egy kicsit előbb a munkából. Ne legyen lelkiismeret furdalása akkor, ha most többet törődik magával. Legyen kicsit önző, senki sem fogja ezt rossz néven venni.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Türelmesnek kell lennie. Ne keseredjen el, ha a főnökei nem fogadják el a véleményét rögtön az első beszélgetés után. Lesz azért még alkalma meggyőzni őket.

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Ma minden oka meglesz az örömre, csak arra figyeljen, hogy a hatalmas energiát jól használja ki! Felesleges vitákba ne menjen bele, legyen ma ön a bölcsebb, aki enged.

BAK (december 22.- január 20.)
- Ma a párkapcsolata kerül fókuszba, a kedvese az, aki most több figyelmet kér, sőt követel öntől! Figyeljen rá! Este ünnepeljenek közösen! Okot és alkalmat mindig lehet találni a közös ünneplésre.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- Ne hagyja, hogy az érzései eluralják, főleg a munkahelyén kellene megpróbálnia hűvösnek maradni. Egy rossz reakcióval most keresztülhúzhatja a saját terveit

HALAK (február 21.- március 20.)
- Hiába ellenkezik az elveivel, a békesség érdekében jobb, ha bizonyos dolgokban hajlik a kompromisszumokra. Akkor is, ha biztos benne, önnek van igaza. Hosszú távon így jár jobban.





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!