Sport

 • cikk kép
  Cseh hokis érkezett a DAB-hoz

  Hetényi Péter és Danil Skripets leigazolását követően újabb fiatal játékossal erősítette meg 2017/2018-as játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

 • cikk kép
  Ladányi "Godó" Balázs személyében a modern magyar hokitörténelem egyik legnagyobbját köszöntötték

  A Magyarország-Székelyföld jótékonysági hokigála első harmadában 11 perc 11 másodpercet mutatott az eredményjelző, amikor a Gebei Péter vezette játékvezetői team megállította a meccset, és megszólalt a duda. Búcsúztatás, összegzés, jégpárás visszatekintő.

 • cikk kép
  Mámoros dunaújvárosi hokiünnep

  Dunaújváros - Nem túlzás azt állítanunk, hogy a Magyarország - Székelyföld találkozó, azaz a székely-magyar hokigála keretében a Dunaújvárosi Jégcsarnokban közösen zárta a szezont - az egyébiránt számos erős szállal összekapaszkodó - a székely és magyar hokitársadalom, amely ezúttal is jelesre vizsgázott sportemberi összefogásból és közös tenniakarásból.

 • cikk kép
  Jó csapatok fiesztája a jégen - Bronzérmes lett az U11-es Acélbikák csapata

  Dunaújváros - A nemrégiben rendezett, háromnapos fieszta hősei is a gyerekek, a szüleik és a mestereik voltak. A IV. Steel Bull Cup U 11-es korcsoportjának a küzdelmei zajlottak a Dunaújváros Jégcsarnokban.

 • cikk kép
  Jótékonysági székely-magyar hokigála Dunaújvárosban

  Május elsején rendezik meg a negyedik Székelyföld-Magyarország válogatott jégkorong-mérkőzést. A házigazda ezúttal Dunaújváros lesz. A jégcsarnoki programok a kapunyitással 16 órakor kezdődnek, a találkozó 18 órakor.

 • cikk kép
  Ez egy nekem való város - A DAB új vezetőedzője lelkesen és elégedetten állt az első kihívás elé

  Tele kíváncsi lelkesedéssel érkezett hozzánk, és rögtön az elején egy nagyon neki való programot talált, amit semmiképpen se hagyott volna ki. Olyan lelkesen dolgozott az U18-as korosztállyal a hokitáborban, mintha máris bajnoki döntőre készítette volna fel őket. Ő a Dunaújvárosi Acélbikák új cseh vezetőedzője, David Musial.

 • cikk kép
  Az újabb vereség után távolodó feljutás

  KIJEV A magyar jégkorong-válogatott 3-1-re kikapott az olimpiai résztvevő dél-koreai csapattól a divízió I/A világbajnokság harmadik fordulójában kedden, így második vereségét szenvedte el, egyúttal távolabb került a feljutástól.

 • cikk kép
  Visszalépett a Ljubljana jégkorong csapata

  Tíz éves EBEL-szereplés után a szlovén Olimpija Ljubljana vezetői úgy döntöttek, felfüggesztik tagságukat az osztrák bázisú ligában.

 • cikk kép
  Hetényi Péter újra Acélbika

  DUNAÚJVÁROS A következő szezonban a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong-együttesét erősíti majd Hetényi Péter.

 • cikk kép
  Büszke a fiúkra Rich Cerhnomaz

  Büszke a játékosaira Rich Chernomaz, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, amiért sikerült megtalálniuk a helyes utat, és hátrányból fordítva 5-3-ra megnyerték az ukránok elleni szombati mérkőzést a kijevi divízió I/A-világbajnokságon.

 • cikk kép
  Hiába vezettek az Acélbikák, a Jegesmedvék fordítottak

  Hétfőn este a Dunaújvárosi Acélbikák együttese a bajnokság második helyezettjét, a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadta a MOL Ligában.

 • cikk kép
  Tyler Dietrich lett a Fehérvár AV19 EBEL-csapatának vezetőedzője

  Székesfehérvár – A Fehérvár AV19 jégkorong szakosztályának menedzsmentje az újabb hároméves program nyitányán kétéves szerződést kötött Tyler Dietrich-hel.

 • cikk kép
  10 gól és semmi több - Félgőzzel játszottak a fehérváriak, a dunaújvárosiak tisztességgel küzdöttek

  Dunaújváros - Magyar Kupa mérkőzésen fogadta a DAB jégkorongcsapata a székesfehérváriakat szerda este. Egyenlőtlen felek küzdelmét láthattuk.

 • cikk kép
  Csak nevében lesz rangadó

  Székesfehérvár – A jégkorong Magyar Kupában a Dunaújvárosi Acélbikák lesznek a Fehérvár AV19 következő ellenfelei a szerdai játéknapon. A Mol Liga elődöntőjében hét mérkőzésig tartó elődöntőt, és az ottani vereséget követően a Magyar Kupa került előtérbe a Fehérvár AV19-nél.

 • cikk kép
  Vereség és búcsú Villachban

  Villach – Az EBEL U 20-as pontvadászatának negyeddöntőjében a Fehérvár AV 19 gárdája a két nyert meccsig tartó párharcban vereséggel zárt Villachban.

 • cikk kép
  Elbuktak az Acélbikák

  Szombaton a két ősi rivális, a Fehérvár és a Dunaújváros feszült egymásnak az Eszperantó úton. Az Acélbikák egyelőre távol állnak a rájátszástól, így jól tudják, hogy minden esélyt meg kell ragadniuk a pontszerzésre.

 • cikk kép
  Rajna Miklós lett 2015 legjobb hokisa

  A Magyar Jégkorong Szövetség döntése értelmében a Fehérvár AV19-ben és a magyar válogatottban is egyaránt kiválóan teljesítő kapus lett az idei év férfi jégkorongozója.

 • cikk kép
  Visszavágott a Fehérvár az Acélbikáknak

  Székesfehérvár – A MOL Liga 27. fordulójában a Fehérvár AV 19 csapata 5-3-ra nyert, és visszavágott az Acélbikáknak a múlt heti vereségért.

 • cikk kép
  Az első újvárosi győzelem

  Székesfehérvár - A MOL Liga 25. fordulójában a Dunaújvárosi Acélbikák megérdemelt győzelmet arattak a Volán felett.

 • Krogh, a Fehérvár AV19 jégkorongozója nincs életveszélyben (frissítve)

  Devon Krogh, a Fehérvár AV19 jégkorongozója nincs életveszélyben, hajnalban kétórás érsebészeti műtéten esett át, s a körülményekhez képest jól van. A kanadai játékos kedd este szenvedett súlyos sérülést, elsőként a játékvezető, Babic Vladimir sietett a segítségére.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...