Jégkorong

2015.10.20. 19:20

DAB: rövidzárlat a meccs hajrájában

Közel állt a bravúrhoz a MOL Ligában a MAC vendégeként a DAB jégkorongcsapata kedd este.

Agárdy Csaba

MAC Budapest – Dunaújvárosi Acélbikák 4-2 (0-0, 0-0, 4-2)

Tüskecsarnok, 500 néző. Vezette: Halassy, Sós, Váczi, Bedő.

MAC: Arany – Olson (1), Tokaji (1), McDonald 1 (1), Hayes 1 (2), Szappanos – Nagy P., Quinn, Nagy K. (1), Saarenpaa 1, Klempa 1 (1) – Mestyán (1), Stipsicz, Roczanov, Terbócs (1), Németh A.–Németh Á., Herszényi, Tóth R., Schmál, Egyed. Edző: Majoross Gergely.

DAB: Duschek – Rasulov (1), Smith, Peterdi (1), McCann (1), Azari 1, Lencsés, Hruby, Szepessy M., Borbás (1), Busbacher 1–Léránt, Pál, Németh P., Szepessy B., Odnoga – Nagy M., Mátyásy, Revák, Magosi . Edző: Lee Gilbert.

A DAB hétfőn is játszott, amikor a tabella második helyén álló Debrecent verte 4-2-re. A mérkőzés után nem véletlenül nyilatkozott boldogan Lee Gilbert, az Acélbikák edzője. – Nagyon örülök a három pontnak. Úgy érzem, végig jól játszottunk, határozottak, agresszívek voltunk, és szerencsére mindenki keményen dolgozott. A fiatalok sokat hozzátettek a mai sikerhez, de azt hiszem, mindenkit dicséret illet, hiszen a liga egyik legjobb csapatát állítottuk meg. Az első lépést tehát sikeresen vettük, azonban ez a hét még sok kihívást ígér! Remélem, a MAC ellen is tudjuk ezt a játékot mutatni! Két harmadig nem láthattak gólt a nézők a harmadik helyezett MAC csarnokában. A hazai pályán mindenképpen a mérkőzés esélyesének számító budapestiek McDonald révén a 43. percben szereztek vezetést. Ezután potyogtak a gólok, Busbacher és Azari volt eredményes: 2-1-re fordított a DAB (55. perc). Ezután tizenöt másodperc alatt kétszer találtak be a hazaiak a DAB kapujába és máris náluk volt az előny (3-2). A végeredmény 4-2 lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!