Jégkorong

2015.03.02. 15:01

A Dab.Docler pénteken hazai pályán a Ferencváros ellen kezd a Magyar kupában

Dunaújváros - Megkezdődött a jégkorong Magyar Kupa selejtezője. A Dab.Docler csapata is érdekelt a sorozatban, mivel nem került be a MOL Liga döntőjébe.

Agárdy Csaba

A négyes döntőt, a Final Fourt március 28-29-én Székesfehérváron rendezik meg. A Fehérvár AV19 csapata a házigazda jogán és mint EBEL-rájátszásba kerülőként egyaránt biztosította magát a döntőben. A kiírás szerint a az a magyar csapat, amelyik bekerült a MOL Liga döntőjébe, szintén ott van a Fibnal Fourban. Ez csak a Miskolci Jegesmedvéknek sikerült, mivel a másik elődöntős klub, a Dab.Docler az elődöntőben -4-1-es összesítésben elvérzett az Érsekújvár ellen. Ezért az Acélbikák is selejtezőre kényszerültek.

A DAB első mérkőzését a Ferencváros ellen március 6-én pénteken 18 órakor játssza hazai pályán. A következő meccse a dunaújvárosiaknak március 13-án Debrecenben lesz. Donald Maclean együttesének a további programja nem ismert. A selejtezőben még a MAC, és az Újpest érdekelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!