Jégkorong

2015.03.04. 20:40

A Docler kiszáll a jégkorongból

Dunaújváros - Jégkorongberkekben már hetek óta beszédtéma az, hogy a Docler Holding kiszáll a DAB csapatának támogatásából.

duol.hu

Szerda este kiderült, igaz a hír. A Dunaújváros Online információi alapján a Docler Holding a jövőben a figyelmét új területek felkarolásának szenteli. Nemes Tamás, a Docler Holding Kommunikációs és CSR vezetője szerint a rászoruló civil szervezeteket kívánják segíteni.

Az első információ, ami elgondolkodásra adott okot az az önkormányzat részéről érkezett nem hivatalos úton: eszerint Azari Zsolt, a Dab.Docler elnöke megkereste az önkormányzatot, és anyagi támogatást kért azért, mert a Docler Holding kiszáll a dunaújvárosi jégkorongcsapat támogatásából. Lapunk is érdeklődött többször ez ügyben a klubnál, de hivatalos választ nem kaptunk. Szerdán azonban a Docler Holding Kommunikációs és CSR vezetője, Nemes Tamás a DO-nak megerősítette, a jövőben a figyelmüket új területeknek szentelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!