A Dunaújvárosi Acélbikák nagy csatában vesztettek

2016. január 22., 21:07 szerző: Agárdy Csaba
komment
Dunaújváros – A Csíkszeredát fogadta pénteken a MOL Ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB hosszabbításban 4-3-ra kikapott.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaújvárosi Acélbikák – Csíkszereda 3-4 (0-3, 1-0, 2-0, 0-1)

Dunaújváros, 300 néző. Vezette: Varjú, Bogdán, Nedeljkovics, Popovics.

DAB: Lindoff – Durak, Smith (1), Peterdi 2, McCann 1, Nagy M. – Lencsés, Rasulov (1), Németh P., Busbacher (1), Borbás – Dörök, Ondoga, Szepessy B., Revák, Léránt – Mátyásy, Magosi E. Edző: Lee Gilbert.

Csíkszereda: Peksa – Ozols, Bors-Huba, Tambijevs 2 (1), Berlev 2, Dyadyshko 1 (1) – Koniaev, Kuzman, Péter, Aleksev 1, Molnár – Gecse, Papp Sz., Mihály E., Moldován, Bíró T. – Molnár Zs., Sofron Á, Farkas. Edző: Artur Otiabrev.

A dunaújvárosiaknak a tegnapi meccs előtt még volt matematikai esélyük arra. hogy bekerüljenek a rájátszásba, vagyis az alapszakasz végén a hatodik helyen végezzenek, de ehhez midenképpen le kellett volna tegnap este győzni a csíkszeredaikat. Azután katasztrofálisan kezdtek az Acélbikák: még negyedóra sem telt el, és máris 3-0-ra vezettek a vendégek. Tehát elkezdhetett az ellenfél után kaparni a DAB. A harminckettedik percben McCann-nak sikerült is szépítenie, az utolsó játékrész pedig a csapatkapitány, a rutinos Peterdi Imréé volt. A rutinos csatár kétszer is betalált, harmincegy másodperccel a vége előtt egyenlített. A hosszabbításból nem telt el négy perc, amikor a csíkiak megszerezték a győztes gólt.A DAB vasárnap a Ferencváros vendége lesz, a találkozó Pesterzsébeten 19 órakor kezdődik.

Agárdy Csaba

2016. január 22., 21:07 szerző: Agárdy Csaba

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...