Jégkorong

2015.08.27. 11:10

A dunaújvárosi jégkorong jövőjéről

Dunaújváros - A DAB.Docler jégkorongcsapata legalábbis ezen a néven áprilisban megszűnt. Az ok prózai: a főszponzor Docler Holding a jövőben nem támogatja tovább a csapatot.

Agárdy Csaba

Cserna Gábor polgármester fogadta Ifjabb Azari Zsoltot, a DAB sportigazgatóját. Azari Zsolt tájékoztatta a polgármestert a klub helyzetéről és beszétek arról, a jövőben hogyan tudna az önkormányzat eredményesen együttműködni a Dunaújvárosi Acélbikákkal Fotó: Zsedrovits Enikő

A kétszeres MOL Liga győztes csapat átalakulva, válogatottjait veszítve, megfiatalítva az idén Dunaújvárosi Acélbikák néven kezdte meg a felkészülést a szeptember 11-én rajtoló MOL Ligára, amikor szeptember 11-én a Brassót fogadja. A klub vezetésének ebben a szezonban ez első és legfontosabb feladata az volt, hogy megmentse a csapatot, és ha szerény elvárásokkal is, de el tudjanak indulni a bajnokságban. Ez sikerült, az Acélbikák beneveztek a MOL Ligába, és arra készülnek, hogy elszántan, tisztességgel végig küzdjék a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!