Jégkorong

2014.09.22. 19:05

Egy megerősödött Fradi érkezik Dunaújvárosba

Dunaújváros - Harmadszor is hazai pályán játszik a Dab.Docler jégkorongcsapata a MOL Ligában. Az Acélbikák kedden 18 órakor a Ferencváros együttesét fogadják.

Agárdy Csaba

A Dab.Docler harmadik mérkőzése következik kedd este 18 órakor, amikor a Ferencváros csapata érkezik Dunaújvárosba. Jól kezdte a szezont a Dab.Docler, hiszen az egyik legerősebb ellenfelét, a Brassót hosszabbításban  (4-3), majd a ligaújonc Debrecent magabiztosan, három góllal (6-3) győzte le így a lehetséges hatból, öt pontot gyűjtöttek a Bikák.

A következő ellenfél a Ferencváros lesz, akikkel a felkészülési időszakban kétszer is megmérkőztek a dunaújvárosiak egy-egy siker jutott mindkét csapatnak akkor. talán érdekes, hogy mindkét találkozó büntetőlövésekkel dőlt el. A Fradi otthonában 5-4, míg Dunaújvárosban -4-3 volt a végeredmény - mindkétszer a hazai csapat győzött.

Azóta a Ferencváros egy vereséget szenvedett a Miskolc ellen, s büntetőkkel legyőzte a Brassó csapatát.

Donald MacLean, a dunaújvárosiak edzője: - Kemény ellenfél a Ferencváros, egyszerű, hatékony játékot játszanak. Jó légiósaik vannak, ugyanakkor úgy érzem továbbra is, hogy ha a saját tempónkat tudjuk játszani, akkor mi vagyunk az esélyesebbek. Egyre jobban azt érzem, hogy sikerül a taktikai és strukturális elemeket elsajátítaniuk a srácoknak, azt kéne már csak elérni, hogy mindenkiben tudatosuljon, hogy egy mérkőzés hatvan percen keresztül tart! A kapuban holnap Kalnins kezd, a sorokban változást nem tervezek.

A hétfői fordulóban az Újpest az idénybeli harmadik mérkőzésén megszerezte első győzelmét: a lila-fehérek hazai környezetben verték
4-1-re a Csíkszeredát.

UTE - Csíkszereda 4-1 (0-1, 2-0, 2-0)

Gól: Mihalik (25.), Virág (30.), Gágyor (45.), Tapio (58.), illetve Satek (20.)

Debrecen - Brasssó 4-5 (0-0, 1-3, 3-2).




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!