Jégkorong

2014.07.17. 12:40

A jégkorongozók is vérüket adták

Dunaújváros - A kedden megrendezett sportolói véradáson a Dab.Docler jégkorongozói is jelentős számban képviseltették magukat.

Gallai Péter

A Dunaújvárosi Acélbikák klubja is a nemes kezdeményezés mellé állt, ők is mentek vért adni (Fotó: Dab.Docler)

A dunaújvárosi jégkorong klub is csatlakozva a felhíváshoz, jelentős különítménnyel vett részt a nemes célú akción, játékosok és a vezetőség vegyesen. Említsük meg név szerint is őket: id. Azari Zsolt, Boda Bence, Peterdi Imre, Somogyi Balázs, Pavuk Attila, Hruby Gellért, Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz, Pozsgai Tamás, Hüffner Adrián, Kiss Ákos, Papp Viktor és Léránt René.

A szakosztályhoz kapcsolódó információ, hogy nyilvánosak lettek a jegy- és bérletárak. Az Acélbikák számára augusztus 22-én a Docler Kupával kezdődik a hazai szezon. A tornán a dunaújvárosi alakulat mellett a lengyel Krakkó, a francia Les Rapaces de Gap, valamint a svéd Kallinge Ronneby IF szerepel még. A tornára a három napos, ülő bérlet négyezer, az álló kettőezerötszáz forint lesz. Egy napra ezerötszáz és ezer forintba kerül a jegy, diák és nyugdíjas pedig hatszáz forintba.

A klub tájékozatása szerint az augusztus 29-i Pöstyén elleni, illetve a 31-i Sanok elleni barátságos mérkőzésekre a belépés ingyenes.

Elkészültek a 2014/15-ös MOL Liga szezon bérlet- és jegyárai is, a teljes szezonra szóló ülő bérlet (kizárólag a MOL Liga alapszakasz és rájátszás mérkőzéseire érvényes) huszonötezer, a teljes szezonra szóló álló bérlet (kizárólag a MOL Liga alapszakasz és rájátszás mérkőzéseire érvényes) tizenhatezer ötszáz forintba kerül. A diák és nyugdíjas bérletért tízezer forintot kell majd fizetni. A VIP bérlet ára pedig 63 ezer 500 forint.

Egy mérkőzésre az ülőjegy ezerötszáz, az álló ezer, az álló diák és nyugdíjas kilencszáz forint lesz.

A bérleteket várhatóan augusztus 11-től vásárolhatják meg elővételben a jégkorong szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!