Jégkorong

2014.07.22. 13:20

DAB: a program elkészült, a pálya pedig alakul

Dunaújváros - Elkészült a Dab.Docler felkészülési programja. A dunaújvárosi jégkorongozók a MOL Liga szeptember 19-i rajtjáig tizenegy mérkőzést játszanak. És készül a jég is a csarnokban!

Agárdy Csaba

Fotó: Ady Géza

A héten már elkezdték a Dunaújvárosi Jégcsarnokban a pálya felfestését, és hamarosan megkezdődik a hűtés is. Így a jelek szerint semmi akadálya nem lesz annak, hogy augusztus elsejétől már hazai jégen készüéhessen kaz Acélbikák. Véglegessé vált a Dab.Docler csapatának augusztusi és szeptemberi felkészülési programja. Legutóbb a Ferencváros került a képbe. Ellenük szeptember 9-én, kedden Pesterzsébeten 19 órakor lépnek pályára az Acélbikák, míg szeptember 12-én, pénteken a Dunaújvárosi Jégcsarnokban fogadják a zöld-fehéreket 18 óra 30 perctől. A jeges felkészülés ideje alatt összesen tizenegy mérkőzést játszik a Dab.Docler.

A felkészülés menetrendje

Augusztus 15-17., Topolcsány, Goldissimo Cup: Dab.Docler, HC Topolcany (szlovákiai), Kapfenberg Steelers (osztrák), Unia Oswiecim (lengyel).

Augusztus 22-24., Dunaújváros, Docler Cup 2014: Cracovia Krakkó (lengyel), Dab.Docler, Kallinge/Ronneby IF (svéd), Rapaces de Gap (francia).

Augusztus 29., 18.30, Dunaújváros: Dab.Docler - SHK37 Pöstény (szlovákiai)

Augusztus 31., 18.00, Dunaújváros: Dab.Docler - Ciarko PBS Bank KH Sanok (lengyel).

Szeptember 2., 18.00, Pöstyén: SHK37 Pöstény - Dab.Docler.

Szeptember 9., 19.00, Pesterzsébet: Ferencvárosi TC - Dab.Docler.

Szeptember 12., 18.30, Dunaújváros: Dab.Docler - Ferencvárosi TC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!