Jégkorong

2015.08.02. 20:11

Jégen az Acélbikák! - A hírek szerint hét külföldi hokis érkezik próbajátékra

Újra itt a jégkorong-szezon! De legalábbis ma megkezdi a jeges felkészülését a DAB csapata.

Dunaújvárosi Hírlap

A száraz felkészülés véget ért, a DAB minden csapata ma elkezdi a jeges edzéseket. A MOL Ligás felnőtt csapat 9.30 órakor kezd a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. A nyáron alaposan átformált együttes magyar magja már kialakult, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetnének még komoly változások a DAB hokisainál. A csapat honlapja, az acelbikak.net információi szerint ugyanis elég komoly létszámú légiós különítmény érkezik az első jeges edzésre: hét külföldi játékos mellett több magyar próbázó is küzdhet majd azért, hogy szerződést kínáljon nekik a dunaújvárosi csapatvezetés. Tehát létszámban nem lesz gond, de hogy milyen szintű csapatot tud összehozni a dunaújvárosiak vezetése a szeptember 11-i bajnoki rajtig (a DAB a Brassót fogadja majd) még kérdés.

Az Acélbikák új szakvezetője, a kanadai Lee Gilbert vasárnap már megérkezett Dunaújvárosba, s mint azt ifjabb Azari Zsolt, aki ebben a szezonban játékosként és sportigazgatóként is szolgálja majd csapatát, elmondta, nagyon komoly edzéstervvel készül a kanadai szakember a közös gyakorlásokra.

Sok szurkoló érdeklődött a közelmúltban szerkesztőségünkben is a 2015/2016-os mérkőzésekre szóló jegy- és bérletárakról. Előbbiek árát még nem dolgozta ki a vezetés, viszont az egész szezonra szóló belépők árai immár hivatalosak. A 2015/2016-os idényben az állóbérletek 16 000 forintba kerülnek majd, ami azt jelenti, hogy egy kicsivel olcsóbb, mint egy esztendővel ezelőtt, de ha azt nézzük, hogy idén három hazai mérkőzéssel többet játszanak az Acélbikák, mint legutóbb, úgy még inkább megéri az állóbérletek kiváltása. Az ülőszektorba szóló bérletet 25 000, a VIP-bérletet 63 500 forintért válthatják meg a drukkerek, a támogatók, míg a diák és nyugdíjas belépők éves ára 8500 forint lesz.

A DAB számára kiemelten fontos lenne, hogy minél többen megvegyék az egész szezonra szóló belépőket, hiszen ezzel nem csak saját maguknak biztosítanak lehetőséget a felhőtlen szórakozásra, de a csapatot is támogatják. Éppen ezért a klub vezetése arra kér minden dunaújvárosi érzelmű drukkert, hogy járuljon hozzá az Acélbikák sikeres szerepléséhez azzal, hogy már a szezon előtt megváltja éves bérletét a DAB hazai mérkőzéseire.

A bérletek árusítása augusztus 10-én kezdődik, amikor a Gourmand Kávéházban tart szurkolói ankétot a Dunaújvárosi AB, ahol a fontosabb, a csapatot, a szezont érintő kérdések megbeszélése mellett az együttes vezető-edzőjével is megismerkedhetnek a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!