Jégkorong

2014.09.10. 17:35

DAB: kétszer a Fradi ellen

Dunaújváros - Kedd este a Ferencváros otthonában játszotta újabb felkészülési mérkőzését a Dab.Docler jégkorongcsapata. A dunaújvárosiak büntetőkkel 5-4-re kikaptak.

Agárdy Csaba

Ferencváros - Dab.Docler 5-4 bü. (3-0, 0-1, 1-3, 1-0)

FTC: Budai Revák, Cerny, Novak, Sijka, Dubek Kramar, Lévai, Rafaj, Kiss G., Mikusovic Géczi, Hegyi Á., Németh P., Borbás, Pál Galló, Farkas Croteau, Papp Cs. Edző: Dobos Tamás.

DAB: Hajek Martine, Hüffner, Kiss Á., Galanisz, Azari Mestyán, Pozsgai, Peterdi, Papp V., Pavuk Nagy R., Erdélyi, Szappanos, Gröschl, Somogyi Szepessy M., Dörök, Léránt, Hardi, Magosi E. Edző: Donald MacLean.

A Ferencváros alaposan belekezdett, hiszen a 15. percben már 3-0-ra vezetett. A második és a harmadik harmadot azonban az Acélbikák nyerték, így döntetlenre hozták a találkozót. A dunaújvárosiak góljait sorrendben: Hardi, Gröschl, Szappanos és Somogyi szerezték. A találkozót végül büntetők döntötték el. A Ferencváros kanadai légiósa, Croteau lőtte a hazaiak győztelmét jelentő büntetőt.

A DAB játékosainak nem sokat kell arra várniuk, hogy visszavágjanak a vereségért, hiszen pénteken a Fradi látogat Dunaújvárosba. A találkozó 18.30 órakor kezdődik a jégcsarnokban. Egy hét múlva pedig rajt a MOL Ligában, amikor pénteken 18 órakor a Brassót fogadja a DAB.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!