A Dunaújvárosi Acélbikák számára befejeződött a bajnokság

2016. február 04., 21:45 szerző: Agárdy Csaba fotós: Ady Géza
komment
Dunaújváros - Nem sikerült szépen a búcsú. A Dunaújvárosi Acélbikák utolsó MOL Liga mérkőzésükön vereséget szenvedtek csütörtök este.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaújvárosi Acélbikák - SC Csíkszereda 3-6 (1-2, 0-3, 2-1)

Dunaújvárosi Jégcsarnok, 350 néző. Vezette: Wolf, Gangel, Abonyi, Berger.

DAB: Lajcs - Lencsés, Magosi, Milan, Peterdi, McCann 1 - Hruby, Dörök, Szepessy M. (2), Borbás (1), Léránt (1) - Kedves, Mátyásy (2), Szepessy B., Revák 2, Odnoga - Pál. Edző: Lee Gilbert.

Csíkszereda: Ruczuj - Ozols (1), Papp (1), Tambijevs 1 (4), Dyadyushko 2 (1), Berlev (2) - Salló 1, Antal 1 (1), Moldován 1, Bíró T. (1) - Orbán, Sofron Á., Farkas (1), Rokaly - Geréb, Okos. Edző: Artur Otiabrev.

A találkozó előtt a csíkszeredaiaknak még esélyük volt a rájátszásba jutásra, a dunaújvárosiaknak azonban már matematikailag sem volt esélyük arra, hogy az első hatba kerüljenek..

Ennek ellenére a dunaújvárosi hokisok keményen küzdöttek, időnként jól is játszottak, de ami az egész évben kísérte őket, a helyzetkihasználással komoly gondok voltak. Sajnos a szezon végére a szurkolók is elfogytak, nem volt jó érzés dunaújvárosiként azt tapasztalni, hogy a vendégdrukkerek hangosabbak, mint a mieink.

De ne legyünk elégedetlenek, hiszen abból induljunk ki, hogy a szezon előtt abban sem lehettünk biztosak, hogy lesz Dunaújvárosnak első osztályú jégkorongcsapata. Szerencsére volt, és van is - bizakodjunk.

Agárdy Csaba

2016. február 04., 21:45 szerző: Agárdy Csaba fotós: Ady Géza

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...