Jégkorong

2014.08.18. 19:35

Pénteken kezdődik a Docler Cup

Dunaújváros - Az előkészítő korosztálynak (U12) rendez a Dab.Docler kétnapos nemzetközi tornát, amely hétfőn kezdődött meg. A felnőttek Docler Cupja pénteken rajtol.

Agárdy Csaba

A felnőttek nemzetközi tornáján a házigazda Dab.Docler mellett még három csapat vesz részt. A francia első osztályú Les Rapaces de Gap, a kupán tavaly is induló lengyel Cracovia Kraków és az Acélbikák korábbi svéd edzőjének, Stephan Lundhnak az ajánlására, a svéd Kallinge Ronneby IF méri össze erejét. A Docler Cupot nem a mostanában szokásos elődöntők, majd helyosztók rendszerben bonyolítják le, hanem körmérkőzésesben, vagyis mindenki játszik mindenkivel. Ez a három nap alatt hat mérkőzést jelent. A torna eredeti programjához képest annyi változás történt, hogy szombaton később kezdődnek a mérkőzések.

A program.

Péntek: Cracovia Kraków - Kallinge Ronneby IF 16 óra, Dab.Docler - Les Rapaces de Gap 19.15 óra.

Szombat: Kallinge - Les Rapaces de Gap 16.45 óra, Dab.Docler - Cracovia Kraków 20 óra.

Vasárnap: Les Rapaces de Gap - Cracovia Kraków 16 óra, Dab.Docler - Kallinge 19.15 óra.

De a jégkorong-szurkolóknak nem kell péntekig várniuk, ha izgalmas, nagy csatákat akarnak látni, hisz a jégcsarnokban kedden rendezik meg az előkészítők (U12) Docler Cupjának második, egyben zárónapját. A tornán hat csapat vesz részt, a Dab.Docler, a MAC Budapest, a Fehérvár AV19, az Újpest, és a szlovák Poprad két együttese. A hétfői események már reggel hét órakor elkezdődtek, amikor a DAB a Poprad B csapatával játszott. A kétszer húsz percig tartó találkozók minden húsz perce után eredményt hirdetnek. A dunaújvárosiak 3-0-ra és 6-0-ra nyertek. Azután a DAB 5-0-ra és 2-0-ra kikapott a MAC-tól, majd az Újpesttől 5-0-ra és 3-0-ra. Ma a dunaújvárosiak az első mérkőzésüket 8.15 órakor játsszák a Fehérvár ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!