Jégkorong

2015.11.26. 16:26

Az Acélbikák Debrecenben tovább csökkenthetik a hátrányukat

Dunaújváros – Remek előjelekkel utazik pénteken MOL Liga mérkőzésre a DAB jégkorongcsapata Debrecenbe. A dunaújvárosiak kedden Fehérváron 4-2-re nyertek, így a debreceni csapatnak is a nyakában lihegnek. A találkozó 18 órakor kezdődik.

Boda Bence

A negyedik helyen álló Debrecennek harminchat pontja van az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó hatodik Acélbikáknak huszonkilenc. Tehát, ha a DAB nyer, akkor a vesztett pontokat tekintve egy pontra megközelíti a DHK-t.

Lee Gilbert, az Acélbikák vezetőedzője így nyilatkozott a találkozó előtt:

– Nagyon nehéz a debreceni pályán pontot, pontokat szerezni, de nyilván a győzelem reményével ülünk buszra pénteken. Dörök Bence térdét a legutóbbi meccsen ellőtték, így rá valószínűleg nem számíthatunk. Ha újra olyan kapus teljesítményre építkezhetünk, mint kedden és sikerül a helyzetkihasználásunkat is szinten tartani, akkor van esélyünk. Mivel megint kevesebben lesznek a védőink, rájuk nagyobb nyomás fog nehezedni, ezért is fontos lesz, hogy egyszerűen, hatékonyan jégkorongozzunk.

A Dunaújvárosi Acélbikák vasárnap is játszik, a MAC Budapestet fogadja 18.15 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!