Jégkorong

2015.07.08. 18:48

Tervezzen mezt az Acélbikáknak!

Dunaújváros - Nem szokványos módon, a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak szurkolói tervezhetik meg együttesük idei versenymezeit.

Gallai Péter

A klub tájékoztatása szerint szeretnék a drukkereket is bevonni az együttes életébe, ezért arra kérik a vállalkozó szellemű szimpatizánsokat, hogy segítsenek megtervezni a csapat 2015/2016-os szezonban használt mezeit. A kritériumok a csapat weboldalán megtalálhatóak. A remélhetőleg szép számmal beérkező alkotásokat az Acélbikák vezetése bírálja majd el, s a győztes nem csak annak örülhet, hogy az ő mezeiben - mert lesz hazai és idegenbeli garnitúra - játszhatnak a fiúk, hanem a legjobb pályázat beküldőjét egy mezzel, valamint a szezonra szóló bérlettel is meglepik.

A kész alkotásokat az [email protected] e-mail címre küldhetik el a meztervezési pályázat résztvevői, a beküldési határidő július 21. A győztest email-ben értesítik, s a csapatvezetés által legjobbnak ítélt meztervet a klub honlapján, valamint facebook-oldalán is bemutatják majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!