Jégkorong

2014.11.16. 20:08

Tragédia a dunaújvárosi ob II-es hokifordulóban, meghalt Rajz Attila

Meghalt Rajz Attila, a székesfehérváriak ob II-es jégkorongcsapatának korábbi válogatott játékosa a vasárnapi, dunaújvárosi fordulóban.

A 38 éves, erdélyi születésű csatár, aki korábban kétszer nyert bajnokságot az Alba Volánnal, előbb lejátszott egy mérkőzést, amelyen két gólt is ütött, majd fáradságra hivatkozva nem öltött szerelést a nap második találkozóján.

Az MTI-nek a helyszínen tartózkodók elmondták, hogy a zuhanyzás után a játékos kiment csapata cserepadjához, ott pedig a második harmad utolsó percében hirtelen összeesett. A mentősök öt perc alatt a helyszínre érkeztek, ám nem tudták megmenteni életét.

A három világbajnokságon szereplő Rajz 1991 óta játszott Székesfehérváron, rövid megszakítással egészen 2012-ig, majd edzőként dolgozott.

A magyar szövetség most tartotta az első ob II-es fordulót, amelyen vagy fiatal, a Mol ligás csapatokba be nem férők játszanak, vagy olyan idősebbek - mint például Rajz Attila -, akik már nem szerepelnek az élvonalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!