Jégkorong

2016.03.18. 15:18

Újabb sikeres Steel Bulls Cup

Dunaújváros - Újabb sikeres utánpótlás jégkorong-tornát rendezett a DAB. Ezúttal az U8-as korosztálynak rendezték meg a Steel Bulls Cupot. A DAB A csapata a második helyen végzett.

Az U8-as korosztálynak a múlt hétvégén rendezték meg az Acélbikák a harmadik Steel Bulls Cupot. A Dunaújvárosi Acélbikák A csapata a csoportmérkőzéseken a Ruzsinót 7-4-re, a Lévát 14-0-ra, az UTE-t 8-5-re, a Vasas B csapatát 24-1-re, a Pólus Pingvineket 4-3-ra és az Érsekújvárt 7-2-re verte meg - veretlenül jutott tehát tovább a hazai csapat. Az elődöntőben aztán a Decin csapatán büntetőkkel jutottak tovább a Bikák, a döntőben azonban 4-2-re nyert a Vasas A csapata.

A végeredmény:

1.Vasas A , 2. DAB A , 3. UTE , 4. Decin (CZE), 5. Ruzinó (SVK), 6., Pólus Pingvinek, 7. Nyitra (SVK), 8. ifj. Ocskay Gábor Akadémia, 9. Érsekújvár (SVK), 10. Győri ETO,11. Agility Léva (SVK), 12., Léva (SVK), 13. Vasas B .14., DAB B .

A torna gólkirálya Komáromi Lóránd lett a DAB csapatából, Halász Márk pedig a legjobb kapus címet kapta meg szintén az Acélbikák alakulatából. A legjobb csatár az újpesti Hermann Balázs és a Decin csapatát erősítő Stanislav Sanejst lett, míg a legjobb hátvéd címmel Tőkei Csaba gazdagodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!