Keresési eredmények

Találatok a "Acélbikák" kifejezésre: 195 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A bajnokságban továbbra is mumus a DAB-nak az Újpest

2017. január 16., hétfő 22:00

Dunaújváros - Egy héten belül másodszor csapott össze az Acélbikák csapata az UTE-val. Múlt héten a Magyar Kupában, hétfőn pedig a MOL Liga bajnoki sorozatában találkozott a két együttes.

hozzászólás

Sorsdöntő hetük lesz - A kupagyőzelem után ma bajnoki ellenfél lesz az UTE

2017. január 15., 18:45

Dunaújváros - Nagy volt a tét, de a Dunaújvárosi Acélbikáknak nem remegett meg a lábuk az UTE elleni, szerdán este vívott jégkorong-mérkőzésen. Az akkori győzelmükkel bejutottak a Magyar Kupa négyes döntőjébe. A MOL Liga mai fordulójában ismét az UTE lesz a rivális. A meccs Budapesten este hattól kezdődik.

hozzászólás

Családi program a meccsnézés

2017. január 12., csütörtök 15:30

Dunaújváros - A hazai hokimeccsekre kilátogatva rendszeresen találkozhatunk egy sor kedves ismerőssel.

hozzászólás

Nem szokványos edzés

2017. január 10., kedd 22:24

Dunaújváros – Nem szokványos edzést tartott tegnap a Dunaújvárosi Acélbikák U12-es jégkorong-együttese, hiszen a fiatalok a szabadstrand jegén tartották meg napi gyakorlásukat.

hozzászólás

A Magyar Kupában az Újpest csapatát fogadják az Acélbikák

2017. január 10., kedd 21:20

Dunaújváros - A selejtező utolsó köréhez érnek ma a jégkorong Magyar Kupa küzdelmei, a Dunaújvárosi Acélbikák 18 órától az Újpesttel játszanak hazai pályán.

hozzászólás

Egy sportolónak mindig az első hely a cél

2017. január 09., hétfő 21:10

Dunaújváros - A megbízható csapatjáték egyik záloga a jól működő védelem. Különböző okok miatt ezen a poszton gyengült meg a MOL Liga hajrájára az Acélbikák csapata. Ezért a csapathoz visszatért Hüffner Adrián, korábbi válogatott bekk.

hozzászólás

Ezzel a vasárnapi vereséggel nem változott a Dunaújvárosi Acélbikák helyzete

2017. január 08., 21:55

Dunaújváros - Tovább folytatódott vasárnap a pontvadászat a MOL Ligában. A DAB jégkorongcsapata a debrecenieket fogadta.

hozzászólás

A győzelmi úton maradnának

2017. január 05., csütörtök 20:40

Dunaújváros - Nagy feladat és nem kis felelősség egy megtorpanó, de dicsőséges klubcsapatot szezon közben átvenni. Heikki Mälkiä az Acélbikák új vezetőedzője elfogadta ezt az erős kihívást. Bemutatkozása nagyon fontos pontokat hozott a MOL Liga küzdelmeiben és a Magyar Kupában egyaránt.

hozzászólás

Csak öt hátvéd maradt, így Hüffner Adrián újra Acélbika lett

2017. január 03., kedd 20:55

Dunaújváros - A Fehérvári Titánok ellen győzelemmel kezdte a 2017-es évet a Dunaújvárosi Acélbikák együttese a MOL Ligában, s reméljük, a folytatás is hasonló lesz, rögvest a szerdai, FTC elleni hazai kupamérkőzésen.

hozzászólás

Győzelemmel mutatkozott be a finn mester

2017. január 02., hétfő 21:40

Székesfehérvár - A Dunaújvárosi Acélbikák együttese hétfőn este a Fehérvári Titánok ellen léptek jégre idegenben. A cél az új vezetőedzővel a szezonbeli harmadik győzelem megszerzése volt.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...