Keresési eredmények

Találatok a "Acélbikák" kifejezésre: 227 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Jégkorongos edzőtáborba invitálnak

2017. március 22., szerda 18:32

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongklub és a Rudas Közgazdasági Szakgimnázium ingyenes edzőtáborba várja a középiskolába készülő (8. osztályos),és a középiskola első, második osztályos tanulóit április 7-9. között.

hozzászólás

A hoki és a Rudas találkozása - A legjobb dunaújvárosiak nem kellenek a felnőttválogatottba

2017. március 14., kedd 07:00

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói számára véget ért a szezon, a hatodik helyen végeztek a MOL Ligában. Az élet azonban nem állt meg: a napokban együttműködési megállapodást kötöttek az Acélbikák a Rudas középiskolával. A hét végén pedig kijelölte Rich Chernomaz a bő válogatott keretet, amelyben öt dunaújvárosi hokis található.

hozzászólás

Hrubyék igazán sportos családja

2017. március 02., csütörtök 19:55

Barátokat, szurkolókat, a szakágat szeretőket, és mint a beszámolónkból kiderül: akár a családokat is összeköthet a sport. Most a Dunaújvárosi Acélbikák kitűnő fiatal játékosának a családját: a Hrubyékat mutatjuk be.

hozzászólás

A Samu nem jön zavarba!

2017. március 01., szerda 20:10

A jégkorongcsapat előtt érkezik. Mindegy, hogy a mester hány sorral áll bele a küzdelembe, ő az összesben szerepel. A szünetekben is dolga van.

hozzászólás

Hét csodálatos és drámai - Minden újvárosi szurkoló büszke lehet az Acélbikák teljesítményére

2017. február 27., hétfő 21:05

A MOL Liga rájátszásának párosításai nagyszerű csatákat hoztak a mögöttünk hagyott szűk két héten is a hazai jégkorong híveinek.

hozzászólás

Öröm lett a dráma vége!

2017. február 24., péntek 22:15

Dunaújváros - A MOL Liga negyeddöntő hatodik, pénteki felvonása a Dunaújvárosi Acélbikák és az Újpest számára is hatalmas téttel bírt - a győzelem a DAB számára a folytatást, a liláknak pedig a sorozat lezárását és a továbbjutást jelentette.

hozzászólás

A negyeddöntő hatodik meccsén le kell győzni az Újpestet

2017. február 23., csütörtök 20:35

Dunaújváros - Vagyunk egy páran, akik szinte már elfelejtettük, hogy milyen fantasztikus csatákat hozhat a jégkorongban a rájátszás időszaka. Esetleg ekkorát lépett elő a MOL Liga idei sorozata? Akárhogy is van, a DAB és az Újpest párharca kiváló, izgalmas meccseket hozott idáig.

hozzászólás

Még keményebb csata várható - Egyenlített az UTE

2017. február 21., kedd 19:45

Dunaújváros - A Jégkorong MOL Liga rájátszásában a szembenálló Dunaújvárosi Acélbikák és az Újpest mindegyike megmutatta, hogy mire futja a felkészültségéből. A négy győzelemig tartó párharc állása 2-2, tehát a viadal még kiélezettebben kezdődik újra, szerda este hattól a Megyeri úton.

hozzászólás

Vereséget szenvedtek az Acélbikák

2017. február 20., hétfő 22:00

Dunaújváros - A jégkorong MOL Liga rájátszása hétfő este folytatódott. A Dunaújvárosi Acélbikák 3-2-es vereséget szenvedtek az Újpesttől a párharc negyedik mérkőzésén.

hozzászólás

Balhé: hasonló még nem volt UTE-DAB meccsen

2017. február 19., 21:25

Budapest - Indulatoktól sem mentes, lelátói incidenssel és játékmegszakítással tarkított meccsen kapott ki 9-4-re a jégkorong MOL Liga negyeddöntő harmadik összecsapásán az Újpest vendégeként a Dunaújvárosi Acélbikák csapata. A párharc így 2-1 a DAB javára, folytatás hétfőn 18 órától Dunaújvárosban.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...