Keresési eredmények

Találatok a "Acélbikák" kifejezésre: 222 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Öröm lett a dráma vége!

2017. február 24., péntek 22:15

Dunaújváros - A MOL Liga negyeddöntő hatodik, pénteki felvonása a Dunaújvárosi Acélbikák és az Újpest számára is hatalmas téttel bírt - a győzelem a DAB számára a folytatást, a liláknak pedig a sorozat lezárását és a továbbjutást jelentette.

hozzászólás

A negyeddöntő hatodik meccsén le kell győzni az Újpestet

2017. február 23., csütörtök 20:35

Dunaújváros - Vagyunk egy páran, akik szinte már elfelejtettük, hogy milyen fantasztikus csatákat hozhat a jégkorongban a rájátszás időszaka. Esetleg ekkorát lépett elő a MOL Liga idei sorozata? Akárhogy is van, a DAB és az Újpest párharca kiváló, izgalmas meccseket hozott idáig.

hozzászólás

Még keményebb csata várható - Egyenlített az UTE

2017. február 21., kedd 19:45

Dunaújváros - A Jégkorong MOL Liga rájátszásában a szembenálló Dunaújvárosi Acélbikák és az Újpest mindegyike megmutatta, hogy mire futja a felkészültségéből. A négy győzelemig tartó párharc állása 2-2, tehát a viadal még kiélezettebben kezdődik újra, szerda este hattól a Megyeri úton.

hozzászólás

Vereséget szenvedtek az Acélbikák

2017. február 20., hétfő 22:00

Dunaújváros - A jégkorong MOL Liga rájátszása hétfő este folytatódott. A Dunaújvárosi Acélbikák 3-2-es vereséget szenvedtek az Újpesttől a párharc negyedik mérkőzésén.

hozzászólás

Balhé: hasonló még nem volt UTE-DAB meccsen

2017. február 19., 21:25

Budapest - Indulatoktól sem mentes, lelátói incidenssel és játékmegszakítással tarkított meccsen kapott ki 9-4-re a jégkorong MOL Liga negyeddöntő harmadik összecsapásán az Újpest vendégeként a Dunaújvárosi Acélbikák csapata. A párharc így 2-1 a DAB javára, folytatás hétfőn 18 órától Dunaújvárosban.

hozzászólás

Egyenlített a Debrecen, szépített a DVTK és az UTE

2017. február 18., szombat 21:50

A DVTK 6-0-ra kiütötte a Ferencvárost Miskolcon a jégkorong MOL Liga negyeddöntőjében.

hozzászólás

A Dunaújvárosi Acélbikák újabb lépést tehetnek a továbbjutás felé

2017. február 18., szombat 08:00

Két, fergeteges meccsen már túl van a DAB - UTE páros a jégkorong MOL Liga negyeddöntőjében. Az újvárosiak az első két győzelmet megszerezték, de kétség sem férhet hozzá, hogy a folytatásban ismét nagy csata kezdődik, hiszen az újpestiek javítani szeretnének mérlegükön. A harmadik összecsapás a Megyeri úton lesz ma 19 órától.

hozzászólás

Az Acélbikák magabiztosan nyertek hazai pályán az UTE ellen

2017. február 16., csütörtök 21:35

Dunaújváros - Igazi rájátszás-hangulatú mérkőzésen csapott össze a MOL Liga negyeddöntőjében immár másodszor a Dunaújvárosi Acélbikák és az UTE. A Bikák esélyt sem adtak: 4-2-re verték az Újpestet.

hozzászólás

Ennél jobb motiváció nem kell

2017. február 16., csütörtök 07:00

Dunaújváros - El kell ismerni minden hozzáértő egybehangzó véleményét: a rájátszás új bajnokság, hatalmas lehetőségekkel. A MOL Liga negyeddöntőinek keddi nyitányából számunkra legfontosabb az UTE - Dunaújvárosi Acélbikák izzó összecsapása és a mieink győzelme volt. Folytatás a Dunaújváros Jégcsarnokban este hatkor.

hozzászólás

Előny az Acélbikáknál

2017. február 14., kedd 21:50

Újpest - A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata este győzelemmel kezdte a MOL Liga rájátszását Újpesten.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...