Keresési eredmények

Találatok a "autó" kifejezésre: 1311 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Itt a kánikula: ezekre figyeljen ha útnak indul!

2017. június 22., csütörtök 08:43

A kánikula közlekedésbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága. A forróság miatt gyengül az autósok koncentráció képessége, tompul a figyelme, több a koccanás, a baleset.

hozzászólás

Jó reggelt, Dunaújváros!

2017. június 19., hétfő 06:00

Nem vagyok egy nagy műszaki talentum, ahogyan a nők zöme nem az, ezért távol áll tőlem, hogy beleszóljak autószerelési kérdésekbe, annál is kevésbé, mivel ez olyan probléma, amire nagyon érzékenyen tudnak reagálni azok, akik szobroztak már tehetetlenül és tanácstalanul az út szélén, mert felforrt a víz, vagy se szó, se beszéd leállt a motor, nem indult újra, és a gyakori próbálkozástól lemerült az akkumulátor is, csak hogy súlyosbítsa a helyzetet.

hozzászólás

Együttműködnek az iskolák a tesztpályával

2017. június 09., péntek 18:35

ZALAEGERSZEG - A fiatalok megtalálhatják a jövőjüket a zalai megyeszékhelyen, olyan lehetőséget kínál számukra az autóipari tesztpálya megépülése.

hozzászólás

Soha rosszabb kezdést - Mayer Hajnalka magabiztos győzelmet aratott

2017. június 09., péntek 11:00

ZALAEGERSZEG - A körpályás sebességi autómodellek idei országos bajnokságának nyitóversenyére került sor a kaposvári autómodellpályán.

hozzászólás

Az önvezető autók megváltoztatják a világot is

2017. június 09., péntek 10:00

ZALAEGERSZEG - Az önvezető autók alapvetően megváltoztatják a közlekedést és az életünket. Ezt dr. Gernot Spiegelberg, a Siemens stratégiai kutatásvezetője fogalmazta meg a minap megrendezett egerszegi Mobil járműipari kiállításon és konferencián.

hozzászólás

A Vasalja a megyei kosárbajnok

2017. június 02., péntek 19:20

Az Autó Egyed HSE Vasalja győzelmével ért véget a 2016/2017-es megyei amatőr kosárlabda-bajnokság.

hozzászólás

Carsharing: olcsóbb és környezetkímélőbb városi közlekedés

2017. május 31., szerda 10:27

Egyre több mindent lehet megosztani a digitális világban. Azonban nem csak a divatos közösségi oldalak posztjaira kell gondolni, hanem az autókra is. Európában már igen elterjedt és népszerű, Budapesten pedig napról napra lesz ismertebb és elfogadottabb szolgáltatás a carsharing, azaz az autómegosztás. Nem tévedünk, ha azt állítjuk, hogy az okosváros és az e-mobilitás elterjedésével, egyre többen fogják választani ezt a közlekedési lehetőséget.

hozzászólás

Jedlik Ányos az e-mobilitás atyja

2017. május 29., hétfő 11:53

Magyarországnak sokkal több köze van az e-mobilitás "megteremtéséhez", mint azt gondolnánk. Lehet, hogy elsőre furcsán hangzik Jedlik Ányos nevének említése, amikor a 21. század digitális közlekedéséről beszélünk, de méltatlan dolog lenne, ha a zalaegerszegi Járműipari Szakkiállítás és Konferencia előtt nem emlékeznénk meg a magyar tudósról, hiszen nélküle nem tartana itt sem a tudomány, sem pedig az elektromos autózás.

hozzászólás

Egy tojással mutatta meg miért nem szabad kocsiban hagyni a kutyát

2017. május 29., hétfő 08:28

Itt a nyár, nagyon oda kell figyelni.

hozzászólás

"Skodálatos" versenyautók

2017. május 26., péntek 08:00

VESZPRÉM A 130 RS a legikonikusabb RS modell a márka versenysporttörténetében. Ez az autó hozta meg a sportsikereket és teremtette meg a Skoda-gyár nemzetközi elismerését.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...