Keresési eredmények

Találatok a "beszélgetés" kifejezésre: 37 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Erről beszél most mindenki: Hujber Feri szerint Jézus egy színész volt

2017. március 14., kedd 09:08

Hujber Ferenc interjúja nem várt fordulatot vett a Mokkában - Videóval!

hozzászólás

Unatkoznék, ha nem tudnék festeni - Beszélgetés Balla Attilával

2017. március 09., csütörtök 11:30

Dunaújváros - Elemek címmel a magát dunaújvárosi művészként aposztrofáló Balla Attila alkotásaiból nyílik retrospektív kiállítás pénteken a Kortárs Művészeti Intézetben. A művészt kérdeztük.

hozzászólás

Szerelő és kamionsofőr is voltam - Gender Tamás, csapatfőnök

2017. március 09., csütörtök 11:00

Dunaújváros - Mindez a Formula-2-es versenyautókat jelenti, és az e köré felsorakozó versenyzőket, versenyeket. Gyakorlatilag az F1 előszobája, annak minden kihívásával együtt. Gyermekkorom óta Forma-1 rajongó vagyok, így egy álom vált valóra azzal, hogy egy ilyen csapatot tudtam felépíteni az alapoktól kezdve.

hozzászólás

Sci-fi-rajongók

2017. február 26., 15:05

Ajka – Az Úrkúti Csillagászati Klub sci-fi-rajongói A láthatatlan ember történetét vitatták meg legutóbbi összejövetelükön.

hozzászólás

Aki elkötelezte magát - Dr. Harkai Klára

2017. február 25., szombat 12:00

Dr. Harkai Klára, az ötgyerekes budapesti, értelmiségi család sarja - ha a középiskolai tanulmányi időt is beszámítjuk - közel ötven éve dolgozik az egészségügyben.

hozzászólás

A szenvedések javunkra válnak - Tragédia, boldogság

2017. február 25., szombat 10:00

Egy házaspár ül a színpadon a telt nézőtér közönsége előtt, és hol egyikük, hol a másikuk mesél. Beszélnek hitről, megélt élményekről, magánéletük mélypontjairól, bűnről, megbocsátásról,tragédiáról és boldogságról.

hozzászólás

Becsvágyból lett sikerkovács

2017. február 22., szerda 20:30

Dunaújváros - Az úszás a magyar sporttörténet sikersportágainak egyike. Dunaújvárosban 1977 óta működik a szakosztály, amelynek alapjait Perjámosiné Tóth Erzsébet teremtette meg, akit a Dunaújváros Sportjáért díjjal is kitüntettek.

hozzászólás

Ez nem a költészet kora - Interjú Lukács Sándorral

2017. február 17., péntek 09:00

Pápa - Legutóbbi verseskötetéről, kultúráról, valamint közelgő hetvenedik születésnapjáról is mesélt a Naplónak Lukács Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, költő a vele készített interjúnk során.

hozzászólás

Vasárnapi séta

2017. február 14., kedd 15:28

Téli sétáim alkalmával nem sok emberrel találkoztam a faluban. Vasárnap délután szerencsém volt: egymás után két egyetemistával beszélgettem. Egy fiúval és egy lánnyal. Pardon: egy férfival és egy hölggyel.

hozzászólás

Nem megy fájdalom nélkül - Háy János író a Rák Jóskáról

2017. február 10., péntek 09:30

Dunaújváros - A Bartók színház idei évadának egyik karakteres darabja Háy János Rák Jóska, dán királyfi című tragikomédiája, amelyet Sipos Imre állított színpadra. A premier után pár héttel a szerzővel beszélgettünk az előre kódolt bukásokról, a magára hagyott vidékről és az újvárosi Rák Jóskáról.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...