Keresési eredmények

Találatok a "biztonság" kifejezésre: 157 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A Katasztrófavédelem válaszol: Ezt tegyük, ha fán ragadt a macskánk!

2017. augusztus 15., kedd 16:36

A katasztrófavédelem összefoglalta azokat a szempontokat amik alapján eldöntik, vonuljanak-e vagy sem a tűzoltók fán tartózkodó macskához

hozzászólás

Figyelem! A kánikulai hétvégéken megnő a betörések kockázata is!

2017. augusztus 12., szombat 10:30

A biztosítók tapasztalatai alapján a nyári nyaralási szezonban, s különösen a kánikulai hétvégéken megugrik a lakásbetörések száma. Holott a legtöbb betörés néhány elővigyázatossági szabály betartásával, illetve megfelelő biztonsági eszközökkel elkerülhető lenne - hívja fel rá a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége.

hozzászólás

Polgárőr Találkozót tartottak Dunaföldváron - Mulatás mellett növelték biztonságérzetüket is!

2017. augusztus 10., csütörtök 16:50

DUNAFÖLDVÁR Ahhoz, hogy jól dolgozzunk, jól kell mulassunk - idézte Szentgyörgyi Albert Nobel-díjas tudóst Szabó Csaba rendőr ezredes a Tolna megyei Polgárőr Találkozón, amelyet augusztus 5-én rendeztek a településen.

hozzászólás

Feltörték a Fehér Ház levelező rendszerét - Több tisztségviselővel is levelezést folytatott az "e-mailes kópé"

2017. augusztus 01., kedd 07:17

Egy "tréfás kedvű" levelező többször is rászedte a Fehér Ház tisztségviselőit: feltörte a Fehér Ház elektronikus levelezési rendszerét, és a Fehér Ház tisztségviselőinek kiadva magát levelezésbe fogott - számolt be hétfőn a CNN amerikai hírtévé.

hozzászólás

Kemény válasz az osztrákoknak - Már nem Bécsben döntenek a magyarok sorsáról

2017. július 27., csütörtök 20:30

MW-ÖSSZEÁLLÍTÁS Terrorban tartják a migránshordák a franciaországi Calais kikötővárosának útjait. A hatóságok tehetetlenek. Közben Kern osztrák kancellár szankciókat szeretne elérni hazánk ellen, amiért nem fogadjuk be az afrikaiakat.

hozzászólás

Tusványos: Változó világunkban a biztonság is felértékelődik

2017. július 21., péntek 21:40

Több biztonságpolitikai fórumon jelentek meg szakértők, elemzők arról beszélgetve, hogy mi várható majd akkor, ha tételesen az EU képes is lesz megszűntetni az illegális bevándorlást.

hozzászólás

Fokozottan figyeljünk egymásra az utakon!

2017. július 21., péntek 21:05

Az ország egész területére vonatkozóan július 20-án nulla órától július 23-án 24 óráig II. fokú hőségriasztás van érvényben, amely vonatkozik a közlekedőkre is.

hozzászólás

Kihasználják a biztonsági sérüléseket a kiberbűnözők

2017. július 20., csütörtök 17:51

A tavalyi várakozásoknak megfelelően a zsarolóvírusok és biztonsági sérülékenységek jelentik idén a legnagyobb fenyegetést az interneten az Eset biztonságtechnikai cég szerint.

hozzászólás

Mit tegyünk, ha lángol az autónk?

2017. július 20., csütörtök 08:12

A nyári időszakban egyre több család utazik rövidebb-hosszabb utakra, hogy belföldön vagy külföldön nyaraljanak. Aki nem repülővel vagy busszal utazik, az esetek nagy részében személyautót választja közlekedési eszközének. Cikkünk arra ad iránymutatást, hogy mi is volna a helyes magatartás és mit kellene csinálni abban az esetben, ha lángra kap járművünk.

hozzászólás

A TEK védi az izraeli miniszterelnököt és feleségét Budapesten

2017. július 14., péntek 13:46

A Terrorelhárítási Központot (TEK) jelölték ki, hogy biztosítsa Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök és felesége, Sara Netanjahu védelmét jövő heti magyarországi tartózkodásukon.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...