Keresési eredmények

Találatok a "brüsszel" kifejezésre: 252 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Megérdemli a sorsát, aki Brüsszelre vár

2017. július 21., péntek 15:52

Amelyik ország nem tudja megvédeni a határát, az az ország nincsen – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban.

hozzászólás

Majdnem egész Németországot be kéne vetni szójával

2017. július 19., szerda 16:52

BRÜSSZEL - Tizennégy uniós ország agrárminisztere írta alá a napokban az Európai Szója Nyilatkozatot a brüsszeli Magyar Állandó Képviseleten.

hozzászólás

Merényletkísérlet miatt kiürítették Brüsszel főterét

2017. június 20., kedd 21:47

Merényletkísérlet miatt kiürítették Brüsszel főterét és a város egyik főpályaudvarát, egy robbanómellényt viselő támadót ártalmatlanítottak a helyi sajtó kedd esti első jelentései szerint.

hozzászólás

Csalási ügy miatt kiadják a Jobbik politikusát

2017. június 01., csütörtök 20:47

BRÜSSZEL - Tegnap másodjára is felfüggesztették Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogát.

hozzászólás

Magyarország nem hátrál

2017. május 19., péntek 06:00

Budapest - Nem vonja vissza a kormány a Brüsszel által vitatott menekültügyi törvényt. Magyarország legkeményebb megbüntetéséhez egyelőre nincs meg a többség.

hozzászólás

Újabb szankciókkal fenyegetik Magyarországot

2017. május 18., csütörtök 05:10

BRÜSSZEL A magyarországi helyzetről beterjesztett két határozattervezet közül a szigorúbbat fogadta el szerdán az Európai Parlament plenáris ülése, amelynek értelmében a testület megkezdi az előkészítését az uniós szerződés hetedik cikkelye szerinti eljárás megindításának Magyarországgal szemben.

hozzászólás

Orbán: a kormány EU-párti

2017. május 02., kedd 10:01

Magyarország kész tárgyalni az EU-val a vitás kérdésekről – erősítették meg többen is a hétvégén a kormányzat részéről. Orbán Viktor szerint Brüsszelben sikerült megvédeni Magyarország álláspontját. Abból nem engednek, hogy az EU rosszul működik, ezért reformra szorul.

hozzászólás

Elkötelezettség az EU iránt

2017. április 26., szerda 21:18

Brüsszel - Plenáris vitát tartottak Magyarország helyzetéről szerdán az Európai Parlamentben. Az ülésen Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta: nem kérdőjelezhető meg a magyar kormány elkötelezettsége az EU iránt.

hozzászólás

Véleményezni lehet a közös uniós agrárpolitikát

2017. március 20., hétfő 20:00

Budapest - Május 2-áig lehet véleményezni az uniós Közös Agrárpolitikát (KAP), s fontos, hogy minél több hazai gazdálkodó megtegye ezt, mivel döntésének meghozatalakor Brüsszel nagyban fog támaszkodni ezen visszajelzésekre is.

hozzászólás

Megérkezett a BBC-s interjú paródiája

2017. március 12., 14:58

Pár napja vírusként terjed az interneten a BBC felvétele, melyben egy apával készítettek élő interjút, amikor megjelentek a szobában a férfi gyermekei.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...