Keresési eredmények

Találatok a "cipő" kifejezésre: 79 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Úri szeszély vagy valóban minőség a százezer forintos lábbeli?

2017. július 13., csütörtök 10:00

DUNAÚJVÁROS Azt értjük, hogy az ember időnként jobb fizetésért vagy munkakörülményekért megváltoztatja a munkahelyét. Van, hogy csak az új kihívás kedvéért teszi ezt, azonban a divatszakma, ahol az egyéni ötleteké és a kreativitásé a főszerep, ez miként lehetséges?

hozzászólás

Három nő lopott el két és fél pár cipőt - A rendőrség keresi őket

2017. március 03., péntek 14:59

Miskolci rendőrök keresik a képeken látható három nőt.

hozzászólás

Menő vagy ciki a minisarok? - Megoszlanak a vélemények az új trendről

2017. február 24., péntek 20:20

Eddig az volt az elv a cipődivatban, hogy vagy lapos, vagy magassarkú. A kettő közti átmenet inkább számított stílusbakinak, mint sikkesnek. Most fordulhat a kocka.

hozzászólás

Vigyázzon! Korcsolyapályává változtak a járdák!

2017. január 14., szombat 11:30

Megyei körkép - Több olvasónk jelezte, hogy a boltba is alig tudnak eljutni gyalogosan szombaton, mert annyira csúsznak a járdák.

hozzászólás

Ékszereket és cipőt lopott

2017. január 06., péntek 09:16

A járőrök Dunaújvárosban ellenőriztek 2017. január 5-én délelőtt egy férfit, akiről megállapították, hogy néhány nappal korábban ezüst ékszereket és egy pár cipőt tulajdonított el egy üzlet személyzeti helyiségéből.

hozzászólás

A lábbelik téli tisztításáról

2016. november 22., kedd 06:55

Bár ezekben a napokban semmi nem utal rá, egészen biztosan közeleg az esős-havas időszak, ami próbára teszi a legszebb lábbelinket, a féltve óvott csizmát, amit annyit nézegettünk a kirakatban, mielőtt beruháztunk rá.

hozzászólás

Ebben a necces-nőcis cipőben a hűvös reggelek is átvészelhetők

2016. augusztus 27., szombat 13:00

Végével riogat a nyár. A szandálok, a papucsok helyett zártabb cipő kellene, hogy ne fázzon a lábunk a hűvös reggeleken, de ne legyen túl meleg néhány óra múlva sem, ha a nap a felhők közül kivillanni látszik.

hozzászólás

Elhagyta a fél cipőjét az etióp, de így is továbbjutott, de hogyan?

2016. augusztus 13., szombat 19:51

Rio de Janeiro - A XXXI. olimpiai játékokon sem maradtunk hősök nélkül. Az etióp Etenesh Diro minden elismerést megérdemel.

hozzászólás

Lábbeli fény

2016. július 23., szombat 15:04

Idén nyáron, ha valaki igazán trendi darabbal szeretné felhívni magára a figyelmet, valamint bevállalós és különc: akkor az új divatőrület pont neki való! Ezzel biztosan nem marad észrevétlen az éjszakában.

hozzászólás

Átrendezi az önbizalmat

2016. július 16., szombat 11:19

SZOMBATHELY - A szülők már lehet, hogy unják, hogy nincs egy „rendes” lábbelije a gyereknek, de a fiatalok sportcipőmániája sok szempontból előnyös. A legfőbb, hogy ezeknek végre van „rendes”, emberi mozgáshoz kiképzett talpa, nem úgy mind sok divatcipőnek, - szandálnak, amikben vagy csak tipegni, vagy csak csoszogni lehet.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...