Keresési eredmények

Találatok a "díj" kifejezésre: 778 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Szerdán lejár a határidő

2017. május 25., csütörtök 05:30

ZALAEGERSZEG Május 31-ig kell beadniuk az élelmiszerlánc szereplőknek a felügyeleti díj bevallást, tájékoztatta lapunkat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

hozzászólás

Húsznál is több civil szervezet mutatkozott be

2017. május 20., szombat 15:42

Veszprém – A Közösség Kádártáért Egyesület kapta idén a Pro Civitate-díjat, az elismerést a 11. Veszprémi Civil Napon adták át szombaton.

hozzászólás

A közgyűlésen a Dunaújváros Ifjúságáért cím díjazottjait köszöntötték

2017. május 19., péntek 19:50

Kollár Edit óvodapedagógus közel negyven éve lelkiismeretesen végzi munkáját. Színes, impulzív egyéniségével meghatározó személyisége a helyi óvodai ágazatnak.

hozzászólás

Borbély Tiborné, az idei Wekerle Sándor-díjas Fejér Megyében

2017. május 16., kedd 07:30

DUNAÚJVÁROS - Borbély Tiborné az idei megyenapon vehette át az egyik legrangosabb társadalmi elismerést a Wekerle Sándor-díjat. Bácsalmástól Dunaújvárosig.

hozzászólás

"Mi vagyunk a legnagyobbak, hej!" - Díjat kaptak a magyar jégkorong-válogatott szurkolói

2017. május 10., szerda 19:15

Dunaújváros - A Magyar Jégkorong Szövetség vendégei voltak hétfőn a válogatott szurkolótáborának a képviselői, díjat is kaptak, amit a dunaújvárosi Nagy Bárd Tamás vehetett át.

hozzászólás

Rangos elismerések a Széchenyi ballagásán

2017. május 07., 17:14

A hagyományokhoz híven a ballagási ünnepségen adták át a Széchenyi István Gimnázium rangos tanulmányi díjait, elismeréseit.

hozzászólás

Áttáncolta az életét - Ma már a fiatal nemzedéket tanítja

2017. május 05., péntek 21:30

BUDAPEST Pártay Lilla - érdemes művész, kiváló művész, a Nemzet művésze, az Operaház örökös tagja, Kossuth-díjas művész, Liszt Ferenc-díjas. "Eljutottam - nyilván a koromnál fogva - egy ilyen listához, nem tudom, mit lehet még begyűjteni?"

hozzászólás

Elhunyt Komlós Péter kétszeres Kossuth-díjas hegedűművész

2017. május 02., kedd 11:39

Életének nyolcvankettedik évében kedd hajnalban elhunyt Komlós Péter kétszeres Kossuth-díjas hegedűművész - tudatta a család kedden az MTI-vel.

hozzászólás

Az Oscar-díjas kórussal énekeltek - Dallal gyújtottak gyertyát a Földért

2017. április 25., kedd 08:30

Dunaföldvár - A Föld az otthonunk, a Föld ahol lakunk,/ Legyünk a jel, a reménység, kik változást hozunk - énekelte több mint százhúsz dunaföldvári kisgyermek a Föld napján az Oscar-díjas film, a Mindenki kórusának felvételével együtt.

hozzászólás

É. Kiss Katalin Bolyai-díjat kapott

2017. április 24., hétfő 22:00

Vasárnap adták át 9. alkalommal a tudományos életben betöltött meghatározó szerep elismeréséért járó Bolyai-díjat, amelyet ezúttal első alkalommal női tudós, É. Kiss Katalin nyelvész vehetett át a mindenkori köztársasági elnök elnökletével működő független díjbizottság döntése alapján.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...