Keresési eredmények

Találatok a "Dunaföldvár" kifejezésre: 648 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Magyar bajnokok és Eb-résztvevők a dunaföldvári mazsorettek

2017. május 24., szerda 18:50

Két magyar bajnoki címet, négy második helyezést és két harmadikat hoztak haza a dunaföldvári Löfan Mazsorett lányai Kazincbarcikáról, a XVII. Magyar Mazsorett Bajnokságról.

hozzászólás

Véradókat ismertek el Dunaföldváron

2017. május 24., szerda 18:50

A vöröskeresztes világnapról ebben az évben is megemlékezett a Magyar Vöröskereszt dunaföldvári csoportja.

hozzászólás

Zenei feltöltődés a városházán

2017. május 21., 13:25

Dunaföldvár - Ismét kamarazenei élményben lehetett részük azoknak, akik részt vettek a Városházi koncertsorozat második rendezvényén.

hozzászólás

Száznegyven éves lett a dunaföldvári tűzoltóság

2017. május 17., szerda 19:20

Szombaton délelőtt fel-felzúgó szirénahang töltötte be a belváros utcáit. Szerencsére nem vészhelyzetnek lehettek szemtanúi a lakók. E jelzéssel a Tolna megyei Szent Flórián-napi ünnepségen részt vevők hívták fel magukra a figyelmet. A Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület ugyanis ezen a napon ünnepelte működésének száznegyven éves évfordulóját.

hozzászólás

Újra ballagtak az ötven évvel ezelőtt végzettek is

2017. május 11., csütörtök 07:30

Dunaföldvár - Ötven év már történelmi léptékű idő. Fél évszázaddal ezelőtt ballagtak azok a diákok, akik szombaton újra vállukra vehették a Magyar László Gimnáziumtól kapott kis tarisznyát, s énekelhették a Ballag már a vén diák kezdetű dalt.

hozzászólás

Közös táncünnep Földváron

2017. május 10., szerda 20:10

Dunaföldvár - A tánc világnapja alkalmából ismét szép ajándékot kaptak a földváriak és mindazok, akik megnézték az Ünnep című táncprodukciót.

hozzászólás

A búcsú szavai átölelnek

2017. május 08., hétfő 19:05

Dunaföldvár - A búcsú szavai finoman átölelnek - mondta beszédében a dunaföldvári Magyar László Gimnázium egyik végzős diákja, Martics Atina.

hozzászólás

Megújult Dunaföldvár legrégebbi épülete

2017. május 03., szerda 18:45

Határidőre átadták a település új közösségi és turisztikai terét, azaz lezárult a dunaföldvári tájház megmentése elnevezésű projekt.

hozzászólás

Kiváló borok versenye Dunaföldváron

2017. április 27., csütörtök 07:00

215 bormintával neveztek a borászok a szombaton megrendezett Duna menti Települések Borversenyére. A Szent Rókus Borlovagrend immár kilencedik alkalommal házigazdája ennek az eseménynek.

hozzászólás

Majd 200-an mentek el a földvári Egészségnapra

2017. április 26., szerda 20:01

Csaknem kétszázan vettek részt a földvári Máltai Tanodában szervezett Egészségnap rendezvényén. Bár a szabadtéri játékos programok az esős idő miatt elmaradtak, Lipták Tamás főszervező, a Máltai Szeretetszolgálat Támogató Szolgálatának és a Tanodának a vezetője elégedett volt az első alkalommal megvalósult egészségnappal.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...