Keresési eredmények

Találatok a "Dunaújváros" kifejezésre: 4775 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Így készül a Valahol Európában című előadás

2017. január 23., hétfő 07:00

Dunaújváros - Április végén mutatkozik be a Bartók színpadán az idei színházi évad sokak által várt zenés darabja, a Valahol Európában című musical. A szereplőválogatás tavaly októberben és novemberben már megtörtént. A felkészülés pedig már javában zajlik a teátrumban. A több tucat tehetséges, helyi diákot felvonultató darab próbájára voltunk hivatalosak szombaton délután.

hozzászólás

A jövő bajnokait keresték

2017. január 22., 22:35

Dunaújváros - A Magyar Röplabda Szövetség Vollé! 2020 Röpsuli Programjának nagysikerű rendezvényét rendezték meg a sportcsarnokban a napokban. Számos helyszínről - Komáromtól Kazincbarcikáig, Iváncsától Kalocsáig vagy éppen Paksig - és természetesen Dunaújvárosból érkezett mintegy 160 gyerek és kísérőik népesítették be a termeket.

hozzászólás

Imahét, kiállítás

2017. január 22., 21:55

Dunaújváros - Gazdag programja volt e héten (is) városunknak: egyetemes imahéttől kezdve életmű-kiállításig.

hozzászólás

Vasárnap adták át a Pro Cultura Intercisae Díjakat

2017. január 22., 20:10

Dunaújváros - Vasárnap este a Bartók színházban köszöntötték az idei Pro Cultura Intercisae Díjasokat: Németh Györgynét és Markovics Sándort.

hozzászólás

Jó játékkal nyert a Dunaferr SE együttese

2017. január 22., 18:20

Debrecen - A papírformának megfelelően magabiztos játékkal szerezték meg a három bajnoki pontot szombaton idegenben a Dunaferr SE röplabdázói.

hozzászólás

A DPASE győzelemmel mutatkozott be

2017. január 22., 18:15

Dunaújváros - Szombaton délelőtt a Dunaújváros Stadion műfüves pályáján lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

hozzászólás

East Gipsy Band koncert Tim Ries társaságában

2017. január 22., 17:43

Dunaújváros – A legendás Rolling Stones zenekar egyik neves szólistájával, Tim Ries-szel a soraiban lépett fel pénteken a Bartók aulájában, a Művész Kávézó jazz koncertsorozatának keretében az East Gipsy Band

hozzászólás

Biztonságos a betegellátás

2017. január 22., 17:20

Dunaújváros - A múlt héten az egyik napilapban megjelent egy cikk, miszerint az országban vannak olyan kórházak, amelyekben minden szakma hiányszakmának minősül. Az adatok szerint az egyik ilyen intézmény a dunaújvárosi.

hozzászólás

Az Acélbikáknak hatékonyabbnak kell lenniük a kapu előtt

2017. január 22., 17:15

Dunaújváros - Úgy tűnik, a jégkorong MOL Liga rájátszásának dobogós helyei már elkeltek, de a negyedik pozíció még mindig kiadó. Három csapat számára is. A nagy kérdés, hogy vajon ki lesz a befutó?

hozzászólás

Lakóházban keletkezett tűz Besnyőn

2017. január 21., szombat 10:46

A lángok a Fejér megyei település Kossuth utcájában álló ház lakó- és tetőterét is érintik.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...