Keresési eredmények

Találatok a "előfizetés" kifejezésre: 27 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Ne feledkezzünk meg a nagyi feltöltőkártyájáról, mert június végétől letilthatják

2017. június 01., csütörtök 11:15

A távközlési szolgáltatók arra figyelmeztetnek, ne hagyják az utolsó percre a 2017. január 1. előtt kötött feltöltőkártyás szerződéssel rendelkezők a kötelező adategyeztetést, mert ez június 30. után az előfizetői számuk megszűnésével jár.

hozzászólás

Még mindig igazi élmény a napilap

2017. április 27., csütörtök 07:00

Dunaújváros - Ahogyan az újság, most az újság előfizetése is mondhatni házhoz ment olvasóinkhoz, a hét folyamán a megyében lakó embereknek lehetőségük volt nagybevásárlás előtt vagy után előfizetést kötni a Dunaújvárosi Hírlapra.

hozzászólás

Tisztogatás a telefonpiacon

2017. február 09., csütörtök 08:00

Teljes káosz és ellenőrizhetetlenség uralkodott eddig a feltöltőkártyás telefonok körül, emiatt súlyos bűncselekmények esetén sem lehetett sokszor visszakövetni az előfizetőket, használókat. Nemzetbiztonsági okokból szigorodott az előfizetői rendszer, ám ez nem csak a bűnözőket, de az átlagembert is érinti.

hozzászólás

Felfüggesztik a Népszabadság kiadását

2016. október 08., szombat 10:25

A kiadó Mediaworks szombattól felfüggeszti a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig, illetve megvalósításáig azért, hogy "valamennyi érintett ezen kiemelt feladatra tudjon koncentrálni" - közölte a társaság szombaton az MTI-vel.

hozzászólás

Fontos változás! Ezt sok tévé, telefon előfizető nem tudja

2015. szeptember 08., kedd 15:17

Az előfizetők számára kedvező és fontos változások léptek életbe szeptember elsejével a hírközlési szabályozásokkal kapcsolatban. Többek között egyszerűbb lesz a szerződéskötés menete és a gyerekek védelmére szolgáló szűrőprogramok letöltése is.

hozzászólás

Televízió-előfizetési díjat kellett volna fizetnie egy magyar vizslának

2015. január 15., csütörtök 12:54

inden idők legkülönösebb kutyás történetéről számolt be a Rhein-Zeitung: egy magyar vizsla kapott felszólítást arra, hogy fizesse be 53,94 euró előfizetési díjat.

hozzászólás

Továbbra is megéri előfizetőnek lenni

2014. december 10., szerda 20:57

A Napló előfizetői megyekártyájuk használatával továbbra is kedvezményes áron juthatnak hozzá nívós kulturális rendezvények – koncertek, színházi előadások – belépőjegyeihez.

hozzászólás

Továbbra is megéri olvasónak lenni

2014. december 05., péntek 21:45

Az infláció, valamint az energia- és nyersanyag-árak emelkedése a lapkiadást is érintik, ezért a Pannon Lapok Társasága is kénytelen – ha minimális mértékben is – megemelni a napilapok árát.

hozzászólás

Vasárnapi Napló előfizetés

2014. november 20., csütörtök 10:45

hozzászólás

Napló - előfizetés megrendelése

2014. március 05., szerda 17:32

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...