Keresési eredmények

Találatok a "fűtés" kifejezésre: 165 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Falufűtőmű épülne Kulcson - Közel kétszázmillió forintos vissza nem térítendő támogatást kaptak!

2017. augusztus 10., csütörtök 17:15

Nagy a felbolydulás a faluban, sokan felhördültek a hírt hallva, hogy biomassza erőművet terveznek építeni Kulcs belterületén. Beindultak a találgatások, beszélnek környezetszennyezésről, bűzről, sokmindenről. Következzenek a tények.

hozzászólás

Tudatos jövő otthonunkban

2017. május 16., kedd 10:00

Az idei Construma kiállításon mutatkoztak be azok az eszközök, amelyek vadonatújak, de már minden építkező és lakásfelújító számára elérhetőek. Nézzünk hármat a legérdekesebbek közül.

hozzászólás

A fürdőszobában történik a szén-monoxid-balesetek fele

2017. május 15., hétfő 08:35

A fűtési szezon végével csökken valamelyest, de nem szűnik meg teljesen a szén-monoxid mérgezés kialakulásának veszélye.

hozzászólás

Ingyen megnézik a kéményt!

2017. április 26., szerda 08:00

MEZŐFALVA Az ingyenes kéményvizsgálat ellenére is vannak, akik nem akarják beengedni a kéményseprőt. Pedig a szeszélyes április okoz még gondokat. Hosszabbodott a fűtési szezon, nem árt figyelni a tüzeléstechnikai berendezésekre, kéményekre!

hozzászólás

Április 24-ig még marad a távfűtés

2017. április 19., szerda 08:00

Dunaújváros – Véget ért a fűtésszezon, viszont hideg van. Hivatalosan április 15-től leáll a távfűtés városunkban, azonban a szolgáltató cégnek egészen május végéig a város illetve a városlakók rendelkezésére kell állnia.

hozzászólás

Fejér megyében is sorra kérik vissza a lakók a fűtést

2017. április 18., kedd 19:42

Az olykor felerősödő viharos széllökések miatt a levegőt sokkal hidegebbnek érezhetjük a mai napon. A távfűtést az elmúlt napokban az érintett lakások 85 százalékában már vissza is kapcsoltatták a lakók.

hozzászólás

Tűzesetek tombolnak a fűtés miatt (x)

2017. április 14., péntek 00:36

Télvíz idején a fűtési egységek bekapcsolásával jelentősen megnövekszik a lakástüzek kialakulásának kockázata. A biztosítók káreseteinek statisztikái alapján nyilvánvaló, hogy ahol korszerűtlenebb eszközökkel igyekeznek átvészelni a hidegebb hónapokat, ott az otthonok legnagyobb részében a tűz okozta borzalmakért ezek a felelősek, míg a modernebb berendezések esetében, például egy inverteres klímával való fűtéskor a lakások leégésének esélye ennek okán gyakorlatilag egyelő a nullával. Ön is veszélyben van?

hozzászólás

Sokkal többen fűtenek a káros szilárd tüzelőanyaggal

2017. április 03., hétfő 18:20

Veszprém - Sokat fűtünk, de a fele kárba megy. Az uniós átlagnál 19 százalékkal több energiát használunk.

hozzászólás

Az öko-tűztereké a jövő?

2017. március 14., kedd 08:00

Székesfehérvár - Az utóbbi években egyre többször említik a fatüzelést, mint a szmog és a légúti betegségek legfőbb okát. Pedig a cserépkályhák óriási tökéletesedésen mentek keresztül, csak mi, magyarok erről nem sokat tudunk.

hozzászólás

Nem csak a fűtési szezonban fordulhat elő szén-monoxid-mérgezés!

2017. március 09., csütörtök 06:30

A melegebb tavaszi napoknak köszönhetően búcsút mondhatunk az elmúlt évtizedek legzordabb telének, de most sem szabad megfeledkezni a csendes gyilkos névvel illetett szén-monoxid-mérgezés veszélyéről.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...