Keresési eredmények

Találatok a "Horváth Tamás" kifejezésre: 20 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A legfelkapottabb videók között a két dunaújvárosi fiatal új száma

2017. július 24., hétfő 14:29

Alig pár napja van fent Horváth Tamás és Veres-Kovács Petra Suttogj című száma az internet legnagyobb videómegosztó portálján már is a legfelkapottabbak videók között szerepel.

hozzászólás

Előtérben a háttér - Péterfi Andrea: munka és magánélet

2017. április 20., csütörtök 10:00

Dunaújváros - Érezni kell a határokat, tudni kell megálljt parancsolni és a kockázatos helyzetekben felelősen dönteni, mondja Péterfi Andrea, Horváth Tamás zenész menedzsere és egyben párja.

hozzászólás

Álomból lett valóság - Karrierépítés Horváth Tamás módra, önmagát nyújtva

2017. április 20., csütörtök 10:00

Dunaújváros - A zenélést korán kezdte. A vérében van, hiszen a szülői háttér adott hozzá. De, hogy mivé vált, azt magának köszönheti.

hozzászólás

Pókerarc és nyugalom - Horváth Tamás elbúcsúzott a férfi sakkválogatottól

2015. július 01., szerda 12:59

Zalaegerszeg -– Hat év után köszönt le a férfi sakkválogatott szövetségi kapitányi posztjáról Horváth Tamás, a Z. Csuti SK-Hydrocomp szakmai vezetője. A vele folytatott beszélgetéssorán kiderült: örül, hogy helyét Polgár Judit vette át.

hozzászólás

Sakk: A Z. Csuti SK NB I B-s bajnok lett, és nem követné el a korábbi hibát

2015. május 06., szerda 14:00

Zalaegerszeg - Már hetekkel, sőt hónapokkal ezelőtt eldőlt, hogy a Z. Csuti SK-Hydrocomp sakkcsapata megnyeri az NB I-B-s bajnokságot és visszajut az élvonalba. Mindez most már hivatalos, hiszen befejeződött a pontvadászat, Horváth Tamás a Csuti szakmai vezetője pedig már előre tekint.

hozzászólás

Zalaiakkal a világ legjobbjai ellen

2015. április 16., csütörtök 15:14

Zalaegerszeg - – Szombaton kezdődik az örményországi Tsakhkadzorban a nemzetközi sakkszövetség, a FIDE csapat világbajnoksága, melyen a magyar válogatott is részt vesz az egerszegi szövetségi kapitány, Horváth Tamás vezetésével.

hozzászólás

Polgármester-dinasztia Tácon?

2014. november 20., csütörtök 16:45

Tác - – Horváth Tamás Tác új polgármestere le sem tagadhatná, hogy hasonlít elődjére, Horváth Istvánra. Ez azonban természetes, hiszen apáról és fiáról van szó.

hozzászólás

Horváth Tamás tudta, hogy Polgár Judit befejezi, de hallgatott róla

2014. augusztus 25., hétfő 16:22

Zalaegerszeg - A Norvégiában rendezett sakkolimpia magyar szempontból sikeresen ért véget, hiszen férfi csapatunk ezüstérmet szerzett. Rövid pihenőt követően eljött az értékelés időszaka és szerencsére zalai szempontból van miről, van kikről és van kivel beszélgetni, akinek része volt a sikerben - Horváth Tamás szövetségi kapitánynak is.

hozzászólás

Ezüstérem a sakkolimpián! - Horváth Tamás és a zalai "szekció" remekül teljesített

2014. augusztus 14., csütörtök 20:35

Nagyszerű magyar és részben zalai sikerrel is ért véget a Norvégiában csütörtökön véget ért 41. sakkolimpia: a magyar férfi (nyílt) csapat 12 év után állhatott ismét dobogóra, amely az egerszegi szövetségi kapitány, Horváth Tamás irányításával ezüstérmet szerzett!

hozzászólás

Gaál Levente egerszegi úszó mindent megnyert

2014. július 02., szerda 15:34

Zalaegerszeg -– Gaál Levente, a EuropTec-Zalavíz ZÚK látássérült úszója minden úszásnemben és minden távon, ismét a legjobb volt a fogyatékkal élők országos bajnokságán.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...