Keresési eredmények

Találatok a "jégkorong" kifejezésre: 1989 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Sokszoros bajnok a lelátón - Riszdorfer Mihály életében mai napig fontos szerepe van a sportnak

2017. június 21., szerda 20:15

DUNAÚJVÁROS - Egy-egy sporteseményen mindig érdemes a pályán kívül is körülnézni. Így találkozhattunk az egyik utánpótlás jégkorongtornán megjelent külföldi vendégek között a legrangosabbal: a szlovák színekben nyolcszoros világbajnok és háromszoros olimpiai érmes kajakossal, Riszdorfer Mihállyal. Aki egész családjával érkezett a felvidéki Komáromból.

hozzászólás

Dögös barátnőjével nyaral az eltiltott magyar hokis

2017. június 21., szerda 09:17

A doppingvétség miatt féléves eltiltását töltő válogatott jégkorongozó, Sofron István, és szerelme, a ghánai származású műsorvezető, Ayree Claudia Dedei - ismertebb nevén Tücsi - a jelek szerint kiélvezi a nyár minden pillanatát.

hozzászólás

Matejov újra Acélbika - A jégkorongedző korábban már tíz sikeres évet töltött Dunaújvárosban

2017. június 09., péntek 17:40

Visszatért Dunaújvárosba a szlovák jégkorongedző, Vladimír Matejov. A szakember korábban már dolgozott az Acélbikáknál - több sikeres évet tudhat maga mögött.

hozzászólás

Dunaújvárosiak görhokival

2017. június 07., szerda 20:00

A Dana ETO Inline HC Győr nyerte a Bauer Inline (görhoki) Magyar Kupát a Marczi Skate csapata ellen. A négyes döntőnek a múlt héten az újpesti jégcsarnok adott otthont, ahol a helyzeteit nagyszerűen értékesítő győri csapat megvédte bajnoki címét.

hozzászólás

Rutinos finn védőt igazolt a Fehérvár AV19

2017. június 06., kedd 15:03

Székesfehérvár - A 32 éves hátvéd, Juha Uotila a tavalyi szezont a finn első osztályban szereplő JYP együttesében kezdte – amely csapattal bronzérmet szerzett - , majd a másodosztályban szereplő JYP-Akatemia csapatában fejezte be.

hozzászólás

Hunor a jövő játékosait látta

2017. június 01., csütörtök 22:00

DUNAÚJVÁROS A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong klub és a Rudas Közgazdasági Szakgimnázium közös programját, egy rövid bemutatkozó edzőtábort hosszú hetek alapos előkészítő munkája előzte meg.

hozzászólás

Erdélyi Tamás visszatért az Acélbikák közé

2017. május 25., csütörtök 20:35

Újabb játékosokkal egyezett meg a Dunaújvárosi Acélbikák vezetése arról, hogy Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat a 2017/2018-as MOL Liga szezonban.

hozzászólás

Angyalkák a jégen - Igyekeznek biztosítani a női jégkorong utánpótlását

2017. május 24., szerda 20:15

Lendületet vett és határozott fejlődésnek indult a magyar női jégkorongsport. Dunaújvárosnak is van női csapata, az Angels. Közülük emelkedett ki a helyi jégkorongos kislányok elszánt zászlóvivője, aki segítőivel és több vidéki klubbal létrehozott egy közös U10-es csapatot. A szezon végén már egy kupasorozatot is teljesítettek. Sikerrel. Herku Mónikával beszélgettünk.

hozzászólás

Mindig Újvárosba tér haza a válogatott jégkorongozó, Vas János

2017. május 23., kedd 19:20

DUNAÚJVÁROS Vas János, a magyar jégkorong-válogatott egyik legrutinosabb és legjobb játékosa tizenhat éves kora óta szinte egyfolytában külföldön játszott. Egyik kivétel az áprilisban befejeződött szezon volt, amikor Székesfehérváron szerepelt. A dunaújvárosi hokis a nyarát, mint mindig, ezúttal is itthon tölti.

hozzászólás

Svédország nyerte a jégkorong világbajnokságot!

2017. május 22., hétfő 10:00

Svédország legyőzte Kanadát a jégkorong-világbajnokság vasárnap esti kölni döntőjében.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...