Keresési eredmények

Találatok a "jégkorong" kifejezésre: 1993 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Új névadó szponzora van a nemzetközi hokiligának

2017. július 13., csütörtök 20:35

DUNAÚJVÁROS Holt idény ide, holt idény oda, zajlanak az események a magyar jégkorongban, elsősorban a MOL Liga körül. Sőt, a MOL Ligáról keddtől múlt időben beszélhetünk, sőt, megvan az új névadó szponzor, az Erste Bank.

hozzászólás

Lassan kialakul a keret - A DAB nem tud és nem akar tovább nyújtózni, mint amíg a takaró ér

2017. július 06., csütörtök 17:30

Lassan kialakul a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának következő szezonbeli kerete. Miután a tősgyökeres dunaújvárosi Lencsés Tamás mindenben megegyezett a DAB vezetőségével, aláírta új szerződését, így a rutinos és kőkemény bekk a következő szezonban is az Acélbikákat erősíti majd.

hozzászólás

Eldőlt: nem indul a Debrecen!

2017. július 02., 20:05

DUNAÚJVÁROS Nem sikerült megoldást találni arra, hogy a Debrecen felnőtt jégkorongcsapata el tudjon indulni a 2017/2018-as idényben. A június 30-án lejárt határidőig kilenc csapat nevezett az MJSZ által kiírt férfi első osztályú felnőtt bajnokságba.

hozzászólás

Szlovén bajnok érkezik az Acélbikákhoz

2017. június 28., szerda 17:35

A szlovén bajnok HDD Jesenice hálóőre is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinál folytatja pályafutását.

hozzászólás

Sokszoros bajnok a lelátón - Riszdorfer Mihály életében mai napig fontos szerepe van a sportnak

2017. június 21., szerda 20:15

DUNAÚJVÁROS - Egy-egy sporteseményen mindig érdemes a pályán kívül is körülnézni. Így találkozhattunk az egyik utánpótlás jégkorongtornán megjelent külföldi vendégek között a legrangosabbal: a szlovák színekben nyolcszoros világbajnok és háromszoros olimpiai érmes kajakossal, Riszdorfer Mihállyal. Aki egész családjával érkezett a felvidéki Komáromból.

hozzászólás

Dögös barátnőjével nyaral az eltiltott magyar hokis

2017. június 21., szerda 09:17

A doppingvétség miatt féléves eltiltását töltő válogatott jégkorongozó, Sofron István, és szerelme, a ghánai származású műsorvezető, Ayree Claudia Dedei - ismertebb nevén Tücsi - a jelek szerint kiélvezi a nyár minden pillanatát.

hozzászólás

Matejov újra Acélbika - A jégkorongedző korábban már tíz sikeres évet töltött Dunaújvárosban

2017. június 09., péntek 17:40

Visszatért Dunaújvárosba a szlovák jégkorongedző, Vladimír Matejov. A szakember korábban már dolgozott az Acélbikáknál - több sikeres évet tudhat maga mögött.

hozzászólás

Dunaújvárosiak görhokival

2017. június 07., szerda 20:00

A Dana ETO Inline HC Győr nyerte a Bauer Inline (görhoki) Magyar Kupát a Marczi Skate csapata ellen. A négyes döntőnek a múlt héten az újpesti jégcsarnok adott otthont, ahol a helyzeteit nagyszerűen értékesítő győri csapat megvédte bajnoki címét.

hozzászólás

Rutinos finn védőt igazolt a Fehérvár AV19

2017. június 06., kedd 15:03

Székesfehérvár - A 32 éves hátvéd, Juha Uotila a tavalyi szezont a finn első osztályban szereplő JYP együttesében kezdte – amely csapattal bronzérmet szerzett - , majd a másodosztályban szereplő JYP-Akatemia csapatában fejezte be.

hozzászólás

Hunor a jövő játékosait látta

2017. június 01., csütörtök 22:00

DUNAÚJVÁROS A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong klub és a Rudas Közgazdasági Szakgimnázium közös programját, egy rövid bemutatkozó edzőtábort hosszú hetek alapos előkészítő munkája előzte meg.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...