Keresési eredmények

Találatok a "jégkorong" kifejezésre: 1983 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Erdélyi Tamás visszatért az Acélbikák közé

2017. május 25., csütörtök 20:35

Újabb játékosokkal egyezett meg a Dunaújvárosi Acélbikák vezetése arról, hogy Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat a 2017/2018-as MOL Liga szezonban.

hozzászólás

Angyalkák a jégen - Igyekeznek biztosítani a női jégkorong utánpótlását

2017. május 24., szerda 20:15

Lendületet vett és határozott fejlődésnek indult a magyar női jégkorongsport. Dunaújvárosnak is van női csapata, az Angels. Közülük emelkedett ki a helyi jégkorongos kislányok elszánt zászlóvivője, aki segítőivel és több vidéki klubbal létrehozott egy közös U10-es csapatot. A szezon végén már egy kupasorozatot is teljesítettek. Sikerrel. Herku Mónikával beszélgettünk.

hozzászólás

Mindig Újvárosba tér haza a válogatott jégkorongozó, Vas János

2017. május 23., kedd 19:20

DUNAÚJVÁROS Vas János, a magyar jégkorong-válogatott egyik legrutinosabb és legjobb játékosa tizenhat éves kora óta szinte egyfolytában külföldön játszott. Egyik kivétel az áprilisban befejeződött szezon volt, amikor Székesfehérváron szerepelt. A dunaújvárosi hokis a nyarát, mint mindig, ezúttal is itthon tölti.

hozzászólás

Svédország nyerte a jégkorong világbajnokságot!

2017. május 22., hétfő 10:00

Svédország legyőzte Kanadát a jégkorong-világbajnokság vasárnap esti kölni döntőjében.

hozzászólás

Kialakult az elődöntő a hoki vb-n

2017. május 19., péntek 20:25

DUNAÚJVÁROS - A német -francia közös rendezésű Top Divíziós jégkorong-világbajnokságon tegnap magyar siker született. A Nemzetközi Jégkorong Szövetség kongresszusa Budapestnek adta a jövő évi divízió I/A-s vb rendezési jogát. Csütörtökön pedig lapzártánk után kialakult a mai elődöntő párosítása. Kanada az oroszokkal, a svédek a finnekkel játszanak.

hozzászólás

Magyarország rendezi a divízió I/A jégkorong-világbajnokságot 2018-ban

2017. május 19., péntek 14:31

Magyarország nyerte el a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság rendezési jogát pénteken a nemzetközi szövetség (IIHF) kongresszusán.

hozzászólás

Magyarország rendezi a 2018-as vb-t

2017. május 19., péntek 12:29

Magyarország nyerte el a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság rendezési jogát pénteken a nemzetközi szövetség (IIHF) kongresszusán.

hozzászólás

Egyenes kiesésés fontos döntések

2017. május 17., szerda 19:20

Kedden este a német-francia közös rendezésű Top Divíziós jégkorong-világbajnokságon befejeződtek a csoportmérkőzések, kialakult a legjobb nyolc mezőnye. A küzdelmek ma folytatódnak - már kieséses rendszerben.

hozzászólás

Szlovén center az Acélbikáknál

2017. május 17., szerda 08:30

DUNAÚJVÁROS - Újabb légióssal, a 26 éves Aljaz Ogrizek személyében egy gólerős centerrel sikerült szerződést kötnie a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong-együttesének.

hozzászólás

Magyarként fújt a szlovák döntőben Babic Valdimír

2017. május 17., szerda 08:00

DUNAÚJVÁROS - Komoly megtiszteltetés érte a dunaújvárosi jégkorongedzőt és játékvezetőt, Babic Vladimírt, aki a szlovák Extraliga fináléját dirigálhatta. Méghozzá sikerrel!

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...