Keresési eredmények

Találatok a "Magyar Kupa" kifejezésre: 204 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Dunaújvárosiak görhokival

2017. június 07., szerda 20:00

A Dana ETO Inline HC Győr nyerte a Bauer Inline (görhoki) Magyar Kupát a Marczi Skate csapata ellen. A négyes döntőnek a múlt héten az újpesti jégcsarnok adott otthont, ahol a helyzeteit nagyszerűen értékesítő győri csapat megvédte bajnoki címét.

hozzászólás

Bronzos szinkronúszók - A juniorok érmet nyertek, a gyerek duó Athénban versenyez

2017. április 27., csütörtök 13:08

Az elmúlt hétvégén Szentendrén rendezték meg a szinkronúszók Magyar Kupa versenyét, amelyen a fehérvári Orka egyesület lányai szép sikereket értek el a népes és erős mezőnyben.

hozzászólás

Palmarsson döntött! Huszonhatodszor kupagyőztes a Telekom Veszprém!

2017. április 15., szombat 16:07

Debrecen – Magabiztos első félidő után, a másodikban megtorpant a Telekom Veszprém, s ezt kihasználva nemcsak egyenlített a MOL-Pick Szeged, hanem át is vette a vezetést. A hajrában azonban óriási szívvel küzdve, Alilovic-bravúrokkal és Palmarsson hidegvérével sikerült újra kupagyőzelmet ünnepelnie a bakonyiaknak.

hozzászólás

Férfi kézilabda MK - A Tatabányáé a bronzérem

2017. április 15., szombat 15:14

A Tatabánya szerezte meg a harmadik helyet a férfi kézilabda Magyar Kupában, miután a szombati helyosztón öt góllal legyőzte a Csurgót.

hozzászólás

A Dunaújvárosi Kohászt fűti a győzelem vágya

2017. április 07., péntek 19:40

Természetesen az elmúlt hét végének, vagyis a Magyar Kupa négyes döntőjének kudarca még nyomasztja a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdázóit, de ez a hatás szombaton délután (13.30 órától) átfordulhat egy rendkívüli tartásba, ellenállhatatlan akaratba, és sikeres játékba.

hozzászólás

A negyedik Dunaújvárosi Kohász az ötödik Ipress Center-Vác sztárcsapatát fogadja hétvégén

2017. április 06., csütörtök 18:30

Lezajlott a Magyar Kupa négyes döntője, amely nem hozott sikert a Kohász női kézilabdacsapatának, és máris folytatódik a bajnoki sorozat. Szombaton 13.30 órakor a Kohász a Vác együttesét fogadja.

hozzászólás

Négy közötta Fradi

2017. április 05., szerda 21:01

Hazai körkép - A Ferencváros csapata jutott be elsőként a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjébe. A zöld-fehérek a Diósgyőri VTK-t ejtették ki.

hozzászólás

Dunaújvárosi Kohász: Tovább, nincs megállás!

2017. április 04., kedd 19:15

Szomorú vasárnapot élt át a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata. A Magyar Kupa négyes döntőjében nem sikerült a harmadik, az érmet jelentő helyet megszerezni.

hozzászólás

Nem sikerült: érem nélkül maradt a Kohász

2017. április 02., 19:35

Kecskemét - A Magyar Kupa négyes döntőjében nem sikerült az éremszerzés.

hozzászólás

Szombaton kezd a Dunaújvárosi Kohász a Ferencvárossal

2017. március 31., péntek 10:00

Dunaújváros - A szombati-vasárnapi Magyar Kupa négyes döntő előtt még szerdán lejátszott egy bajnoki mérkőzést a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata. György László vezetőedző csapata felemás teljesítményt nyújtott, de biztosan vitte haza Budaörsről a két bajnoki pontot.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...