Keresési eredmények

Találatok a "Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés" kifejezésre: 7 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A nemzetgazdaság stabil pillére lehet a megújuló acélipar

2017. április 28., péntek 08:00

Budapest - Acélipari szimpóziumot rendezett március 30-án a fővárosban a Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés (MVAE). Az eseményen elhangzottak kiemelkedő jelentőségére való tekintettel ezúttal kibővített tartalommal tekintünk vissza a rendezvényre.

hozzászólás

Változások az energiahatékonyságról szóló törvényben

2017. április 20., csütörtök 20:05

Az energiahatékonyságról szóló törvény több elemében módosult, fontos változások lépnek életbe az év közepén is. A Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés (MVAE) két szakemberét, Dénes Lászlót és Kun Zoltánt kérdeztük.

hozzászólás

Stabil beszállítóvá válni

2017. április 03., hétfő 07:30

Budapest - Az MVAE által szervezett csütörtöki szimpózium témája a gépjárműipar volt. A rendezvényen a tagvállalatok, a hazai gépjárműipar meghatározó szereplői, a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint felsőoktatási intézmények képviselői vettek részt.

hozzászólás

A magyar gazdaság motorja lehet a Dunaferrt is magában foglaló korszerű acélipar

2017. március 30., csütörtök 18:08

Budapest - A Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés (MVAE) megújulását követő első szimpóziumát rendezték meg csütörtökön a fővárosban.

hozzászólás

Együtt a hazai acélgyártók és a gépjárműipari beszállítói kör

2017. március 20., hétfő 20:30

Március végén Budapesten lesz egy acélipari szimpózium a Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés szervezésében. Ha az emlékeimben kutatok, akkor nagyon régen nem volt ilyen Magyarországon. Mi hívta életre ezt a rendezvényt? Erről kérdeztük az egyesülés közelmúltban kinevezett új igazgatóját, dr. Móger Róbertet.

hozzászólás

Az energiahatékonyságról szóló törvény több változáson esett át

2017. február 09., csütörtök 08:02

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamaránál rendezett kedden előadást az energiahatékonyságról szóló törvény sok vállalkozás által kevéssé ismert részleteiről a Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés.

hozzászólás

Dunaferr - Acélipari egyesülés: szükség van az állami beavatkozásra

2013. augusztus 22., csütörtök 14:55

A Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés (MVAE) álláspontja szerint a Dunaferrt meg kell menteni, a kialakult helyzetben szükséges az állami beavatkozás - mondta Szabados Ottó, az egyesülés elnöke az MTI-nek.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...