Keresési eredmények

Találatok a "Menczinger Kata" kifejezésre: 12 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

"Engem ott fent is szeretnek" - Kiengedték a kórházból Menczinger Katát

2017. július 18., kedd 13:28

Ma reggel kiengedték a kórházból Menczinger Katalint, a dunaújvárosi vízilabdacsapat kapitányát, aki hétfőn szenvedett autóbalesetet.

hozzászólás

Autóbalesetet szenvedett Menczinger Katalin válogatott vízilabdázó

2017. július 17., hétfő 13:46

Autóbalesetet szenvedett ma reggel a 62-es úton Menczinger Katalin válogatott vízilabdázó, a DUE Maarks Graphics csapatkapitánya.

hozzászólás

Az Euroliga negyeddöntőjében is teher nélkül kell vízilabdázniuk a lányoknak

2017. január 17., kedd 19:40

Dunaújváros - Fantasztikus sikert ért el a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabda együttese, miután a vasárnap befejeződött görögországi Euroliga-selejtezőben a második helyen végzett, így bejutott Európa legjobb nyolc gárdája közé. Ám nincs megállás, csütörtökön 19 órakor bajnoki meccs következik, jön a Honvéd.

hozzászólás

Athéni bronzlelet

2016. március 13., 21:23

Athén (gp) - Három győzelemmel és egy vereséggel végül a harmadik helyen végzett a vasárnap befejeződött Thetis Kupán a magyar női vízilabda-válogatott.

hozzászólás

Két dunaújvárosi pólós az utazó keretben

2015. július 05., 18:04

Budapest - Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya nem kis fejtörés után szombaton kijelölte a világbajnokságon szereplő keretet. A csapatban két Dunaújvárosi Főiskola játékos kapott helyet.

hozzászólás

A franciákat legyőző felnőtt vízilabda csapatban a dunaújvárosiak vitték a prímet

2015. április 22., szerda 16:36

Dunaújváros – Utolsó Világliga csoportmeccsén tíz gólos sikert aratott a magyar női vízilabda-válogatott Franciaországban. A találkozó nem csak ezért marad emlékezetes a dunaújvárosiak számára.

hozzászólás

Újra meg akarják ízlelni a sikert!

2014. április 25., péntek 19:40

Dunaújváros - Pénteken 17 órakor a Dunaújvárosi Főiskola VE női vízilabdázói hazai pályán kezdik meg a bajnoki döntő párharcát, az ellenfél a Szentes lesz.

hozzászólás

Megnyerték a nagyon fontos derbit

2013. április 15., hétfő 07:34

Egy góllal nyerni tudott Szentesen a DF-MM női vízilabdacsapata szombaton, ezzel eldőlt, hogy az újvárosiak végeztek az alapszakasz második helyén.

hozzászólás

Menczinger soknak tartja a nyolc kapott gólt

2012. október 18., csütörtök 18:42

Dunaújváros - Nem kellett nagyon megizzadniuk a szerda esti újabb bajnoki mérkőzésén a DF női pólósainak: a lányok fölényesen nyertek a Honvéd otthonában.

hozzászólás

Köszöntötték a dunaújvárosi pólósokat

2012. augusztus 23., csütörtök 19:03

Dunaújváros - A magyar női vízilabda-válogatott negyedik helyen végzett a londoni olimpián. A keretben két dunaújvárosi játékos, Menczinger Kata és Szücs Gabriella is szerepelt.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...