Keresési eredmények

Találatok a "migráns" kifejezésre: 180 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Romániába próbált átszökni migránsok egy csoportja

2017. március 19., 12:39

Romániába próbált átszökni vasárnap hajnalban tíz afganisztáni és pakisztáni migráns, akik a szerb menekültügyi hatóságok által kiállított személyazonossági iratokkal rendelkeztek - közölte a román határrendészet.

hozzászólás

Elfogták a kiskunhalasi őrzött szállásról megszökött egyik migránst

2017. március 18., szombat 19:19

Elfogta a rendőrség a kiskunhalasi őrzött szállásról csütörtökön megszökött egyik migránst - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

hozzászólás

Elítélték a röszkei tömegzavargás vádlottjait

2017. február 28., kedd 14:45

Elmarasztaló ítéletet hozott jogerősen a 2015 őszén a röszkei közúti átkelőnél történt tömegzavargás miatt indult per vádlottjainak ügyében a Szegedi Törvényszék kedden.

hozzászólás

Meghalt egy fiatal menekült a menekülttáborban kitört verekedésben

2017. február 14., kedd 16:29

Egy huszonéves afrikai fiatalember életét veszítette egy dél-olaszországi menekültközpontban, miután összeverekedett egyik honfitársával - közölték az olasz hatóságok kedden.

hozzászólás

Komoly problémákat okozhat az elutasított menedékkérők visszatelepítése

2017. február 12., 10:55

Az elutasított menedékkérők visszatelepítése komoly probléma, a menekültek jó része nem onnan jön, ahova visszaküldik - mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő.

hozzászólás

A Tisza jegén átkelő migránshoz hívtak mentőt a rendőrök

2017. február 03., péntek 18:43

A magyar rendőrök a Tisza határfolyami részéről kórházba szállíttattak péntekre virradóra egy magát afgánnak valló férfit - erősítette meg az MTI információját a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

hozzászólás

Prioritás a munkahelyteremtés

2017. január 10., kedd 08:00

Dunaújváros - 80 milliós közösséget képvisel és kedveli a magyar borokat Johann Marx, a Dél-afrikai Köztársaság magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete.

hozzászólás

Nyolc menekültet fogadott be a körmendi plébános!

2016. december 14., szerda 11:00

A téli hideg miatt kértek segítséget a menekültek Németh Zoltán plébánostól még kedden, aki nyolcukat be is fogadta a plébánia közösségi házába.

hozzászólás

Migráns-ügyben nincs alku

2016. december 08., csütörtök 20:30

Budapest - Az unió migránspárti erői áttörésre készülnek az Európai Tanács jövő pénteki ülésén, de a magyar kormány kitart a kötelező befogadást elutasító álláspontja mellett akkor is, ha ezzel egyedül marad - hangsúlyozta Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

hozzászólás

Nem kaphatott védőoltást egy menekült csecsemője Magyarországon

2016. december 05., hétfő 17:16

Nem kaphatta meg a kötelező védőoltásokat egy féléves baba, aki Magyarországon született, és akinek a szülei menekültek, írja a Magyar Helsinki Bizottság blogja, a Helsinki Figyelő.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...