Keresési eredmények

Találatok a "migráns" kifejezésre: 174 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Prioritás a munkahelyteremtés

2017. január 10., kedd 08:00

Dunaújváros - 80 milliós közösséget képvisel és kedveli a magyar borokat Johann Marx, a Dél-afrikai Köztársaság magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete.

hozzászólás

Nyolc menekültet fogadott be a körmendi plébános!

2016. december 14., szerda 11:00

A téli hideg miatt kértek segítséget a menekültek Németh Zoltán plébánostól még kedden, aki nyolcukat be is fogadta a plébánia közösségi házába.

hozzászólás

Migráns-ügyben nincs alku

2016. december 08., csütörtök 20:30

Budapest - Az unió migránspárti erői áttörésre készülnek az Európai Tanács jövő pénteki ülésén, de a magyar kormány kitart a kötelező befogadást elutasító álláspontja mellett akkor is, ha ezzel egyedül marad - hangsúlyozta Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

hozzászólás

Nem kaphatott védőoltást egy menekült csecsemője Magyarországon

2016. december 05., hétfő 17:16

Nem kaphatta meg a kötelező védőoltásokat egy féléves baba, aki Magyarországon született, és akinek a szülei menekültek, írja a Magyar Helsinki Bizottság blogja, a Helsinki Figyelő.

hozzászólás

Hatvanegy migránst tartóztattak föl Ásotthalomnál

2016. november 27., 12:13

Szeged- Egy csoportban 61 migránst tartóztattak föl a rendőrök a magyar-szerb határ mellett Ásotthalom közelében vasárnap reggel - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

hozzászólás

48 illegális migráns a rakományban - Kelebián kapták el őket

2016. november 15., kedd 12:54

A Magyarország területére belépő tehervonat rakománya között próbáltak illegálisan bejutni.

hozzászólás

Illegális bevándorlás - Több mint száz határsértőt tartóztattak fel a hétvégén

2016. november 14., hétfő 07:51

Szeged - Péntektől vasárnapig 124 határsértőt tartóztattak fel az ország területén - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

hozzászólás

Csatában a bevándorlás ellen

2016. november 10., csütörtök 21:50

Budapest - Nem lesz alaptörvény-módosítás, az ellenzéki pártok nem láttak túl pitiáner érdekeiken és ezért felelősség terheli őket amiatt, ami ezután következik - hangsúlyozta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján a parlamenti döntést követően.

hozzászólás

Nincs elég hely a szerbiai befogadóközpontokban

2016. november 07., hétfő 14:53

Belgrád- Szerbiában jelenleg 7-10 ezer migráns tartózkodik, közülük azonban mindössze körülbelül 4600-an vannak a befogadóközpontokban, a többiek az ország területén "bolyonganak", mert nincs hely számukra - közölte hétfőn Belgrádban Rados Djurovic, a menedékkérők védelmével foglalkozó központ vezetője.

hozzászólás

Elkezdték a párizsi menekülttáborok felszámolását

2016. november 01., kedd 08:52

A migránsok calais-i, "dzsungelnek" nevezett táborának felszámolása után a francia hatóságok hétfőn megkezdték egy párizsi menekülttábor megtisztítását is.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...