Keresési eredmények

Találatok a "művészet" kifejezésre: 106 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Gálné Then Szilvia kiállítása - Kalauz a mesék birodalmába

2017. február 20., hétfő 17:30

Dunaújváros - Kiállításmegnyitóra invitáltak péntek estére az evangélikus templom galériájába. A falakon mesehelyszínek, figurák színes kavalkádja várta az érkezőket.

hozzászólás

A helyi értékeket bemutató kiállítás nyílt Vépen

2017. február 17., péntek 17:55

Vép - A település helyi értékeit bemutató kiállítást szerveztek. Szerdán este tartották a megnyitót a helytörténeti kiállítótérben.

hozzászólás

Közelebb A döntéshez - Sebestyén Márta és Kő Pál is megosztotta gondolatait

2017. február 16., csütörtök 20:30

Székesfehérvár - Három művész gondolataival vitték közelebb a közönséghez A döntés című kiállítás anyagát, az alkotók és a kurátor által megálmodott koncepciót egy beszélgetésen.

hozzászólás

Folytatás Balla Attilával a KMI-ben

2017. február 14., kedd 15:35

Dunaújváros - Márciusban egy újabb jelentős alkotó önálló kiállításával folytatódik a Kortárs Művészeti Intézet idei tárlatsorozata.

hozzászólás

Olyan, mint a zeneszerzés

2017. február 05., 18:05

Székesfehérvár - Anonim gesztus, Alliteráló csönd vagy éppen Áthangolás. Nem vitás, különleges rajzokhoz különleges címek illenek.

hozzászólás

Két megye pacsirtája

2017. február 03., péntek 08:15

Gecse - Nem akármilyen karrierrel büszkélkedhet a Győr-Moson-Sopron megye határától pár kilométerre lévő településen, Gecsén élő Horváthné Hollenczer Anita. Miközben szereldei munkatárs a győri autóipari cégnél, háztartást vezet - mos, főz, takarít -, majd éjszakánként polgárőrként a szomszédos falu, Gyarmat rendjét vigyázza, énekelget is egy kicsit.

hozzászólás

Ifjú művészek közössége

2017. január 31., kedd 20:15

Balatonfűzfő - Két tehetség mutatkozott be a Balatonfűzfői Fiatal Művészek Klubja rendezvényén a napokban.

hozzászólás

Arany Jánosra emlékezik a 2017-es Versünnep Fesztivál

2017. január 25., szerda 12:41

A 200 évvel ezelőtt született Arany Jánosra is emlékezik a 2017-es Versünnep Fesztivál, amelyre hivatásos színművészek és előadóművészek, valamint szakirányú közép- és felsőoktatási intézmények 19. életévüket betöltött hallgatói jelentkezhetnek - mondta Kolti Helga, a Versünnep Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Budapesten.

hozzászólás

Móri termés a galériában

2017. január 23., hétfő 08:00

Székesfehérvár – A környezet jellegzetességeit magukon viselő és azt figyelmen kívül hagyó, filozofikus festmények is születtek a tavaly nyári Móri Művésztelepen.

hozzászólás

A Lélekfestészet eredete

2017. január 21., szombat 07:44

A „”dunaújvárosiként” is címkézhető nagy művészgeneráció egyik ikonikus és számos értelemben különutas szereplője Birkás István, akit pénteken délután életmű-kiállítással (is) köszöntött a Kortárs Művészeti Intézet.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...