Keresési eredmények

Találatok a "Orbán Viktor" kifejezésre: 768 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Orbán: tovább növeli a kormány a családi adókedvezményeket

2017. május 26., péntek 13:11

A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek „középpontjába a kétgyermekes családokat állítják” – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a családok budapesti világtalálkozójának első napján megrendezett fórumon, ahol ismertette a kormány gyermekvállalást ösztönző akciótervét is.

hozzászólás

Orbán Viktor: Ki kell tartani nemzeti érdekeink mellett

2017. május 20., szombat 05:00

BUDAPEST A régiós országok Magyarország mellett állnak, nem osztják Brüsszel migrációs politikáját. Egyértelművé tették: szó sem lehet arról, hogy afrikaiakat fogadjanak be.

hozzászólás

Épül a tesztpálya - Zalaegerszeg nagy jövő előtt áll – mondta Orbán Viktor az alapkőletételen

2017. május 19., péntek 12:08

Az alapkőletétel ceremóniájával pénteken hivatalosan is elkezdődött a 40 milliárd forintból megvalósuló járműipari tesztpálya kivitelezése a megyeszékhelyen.

hozzászólás

Komoly lehetőséget jelent Európának - Legmagasabb szinten a magyar-kínai együttműködés

2017. május 15., hétfő 06:00

PEKING Az átfogó stratégiai partnerség szintjére emelte a kínai kormány a magyar-kínai kétoldalú együttműködést, ami az ázsiai országban a legmagasabb kategória - nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton Pekingben a közmédiának, az Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével folytatott hivatalos tárgyalások után.

hozzászólás

Orbán: a kormány EU-párti

2017. május 02., kedd 10:01

Magyarország kész tárgyalni az EU-val a vitás kérdésekről – erősítették meg többen is a hétvégén a kormányzat részéről. Orbán Viktor szerint Brüsszelben sikerült megvédeni Magyarország álláspontját. Abból nem engednek, hogy az EU rosszul működik, ezért reformra szorul.

hozzászólás

Elkötelezettség az EU iránt

2017. április 26., szerda 21:18

Brüsszel - Plenáris vitát tartottak Magyarország helyzetéről szerdán az Európai Parlamentben. Az ülésen Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta: nem kérdőjelezhető meg a magyar kormány elkötelezettsége az EU iránt.

hozzászólás

Orbán: Ha a magyar emberek biztonságáról van szó, nincs pardon

2017. április 16., 10:10

A migrációt tartja a konfliktusok középpontjának Orbán Viktor miniszterelnök, aki a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában kijelentette: ha a magyar emberek biztonságáról van szó, akkor nincs pardon.

hozzászólás

Magyarországon most a kampány főpróbája zajlik

2017. április 15., szombat 11:00

Dsida Jenő híres Nagycsütörtök című versében Péter aludt, János aludt, Jakab aludt, Máté aludt. Az ember gyakran érzi magát a költőhöz hasonlóan elhagyott pályaudvaron, magába roskadva. De miben reménykedhetünk idén húsvétkor?

hozzászólás

A Jobbik korrupcióellenes plakátkampányáról beszélt Zakó László

2017. április 12., szerda 16:51

Nagykanizsa – A Jobbik korrupcióellenes plakátkampánya nem csak a bűnösöket mutatja be, választ ad arra is, miért alacsonyak a bérek, s miért nem jut pénz az oktatásra, s az egészségügyre – mondta tegnapi tájékoztatóján Zakó László, a párt régiós igazgatója.

hozzászólás

Orbán Viktor a CEU-ról

2017. március 31., péntek 21:00

Budapest - A „Soros-egyetem” jövője az amerikai-magyar kormányközi tárgyalásokon múlik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...