Keresési eredmények

Találatok a "sport" kifejezésre: 3039 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Nincs megállás! - Júniusi nagyüzem az autósportban

2017. június 23., péntek 10:00

VESZPRÉM Hihetetlen energiával menetelnek az SR Sport Egyesület tagjai. Pünkösdkor részt vettek versenyzőként a Bakony-szlalom idei III. DSZK-s versenyén, majd három napon át helytálltak sportbíróként a Székesfehérvár-ralin, szombaton Devecserben rendeztek szlalomversenyt, vasárnap pedig Nyirádon küzdöttek a ralikrosszarénában.

hozzászólás

Tatán kezdődik, augusztusban a Lupa-tónál zárul a strandröplabda bajnokság

2017. június 22., csütörtök 18:40

BUDAPEST Pénteken Tatán veszi kezdetét a strandröplabda országos bajnokság, a négyfordulós sorozat egyik állomása Dunaújvárosban lesz.

hozzászólás

Újabb sztárok a Gyulai Memorialon

2017. június 22., csütörtök 10:47

A női 400 méteren győztes bahamai Shaunae Miller-Uibo, valamint a férfi távolugrásban nyertes amerikai Jeff Henderson személyében két újabb riói olimpiai bajnok indulását jelentették be csütörtökön a július 4-i székesfehérvári Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői.

hozzászólás

Fiatalos lendülettel, ám profin dolgozik - A székesfehérvári asszisztens előtt fényes karrier állhat

2017. június 22., csütörtök 09:00

SZÉKESFEHÉRVÁR - A Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség év végi díjátadó gáláján Körner Viktor vehette át az Év Asszisztensének járó címet.

hozzászólás

Carissa női kispályás labdarúgó-bajnokság: jelenleg a baracsiak állnak az élen

2017. június 22., csütörtök 08:30

BARACS - Június 24-én szombaton rendezik a Carissa női kispályás labdarúgó-bajnokság utolsó fordulóját. A különleges lebonyolítási formának köszönhetően sokkal több mérkőzés és izgalmas véghajrá teszi még érdekesebbé a lányok pontvadászatát.

hozzászólás

Slihoczki Ádám és Kiss Balázs indul az Európa-bajnokságon

2017. június 22., csütörtök 08:00

BELGRÁD - A keddi első delegáció után megérkezett a magyar csapat másik fele is a belgrádi ifjúsági és U23-as Európa-bajnokságra. Versenyzőink csütörtökön és pénteken az elő- és középfutamokban állnak rajthoz, míg hét végén már az éremszerzés a tét. A keretnek a Dunaferr SE két kenusa a tagja.

hozzászólás

Ilyen anya, mint ő, nem sok van - Gyereknevelés mellett, hét hónap alatt ismét a legjobb formában

2017. június 22., csütörtök 07:30

SZÉKESFEHÉRVÁR - A Drávucz Team két fitneszversenyzője ért el feltűnően szép eredményeket, ráadásul mindketten édesanyaként.

hozzászólás

Nem lesz egyszerű feladat idegenben kiharcolni a továbbjutást a dunaújvárosiaknak

2017. június 21., szerda 21:10

DUNAÚJVÁROS - A korosztályos másodosztályú bajnokságba kerülésért játszott tegnap osztályozó mérkőzést a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgócsapata.

hozzászólás

Harmincadik diákolimpia

2017. június 21., szerda 20:30

DEBRECEN - 30. alkalommal rendezik meg a Diákolimpia küzdelmeit. Az évforduló alkalmából a Magyar Diáksport Szövetség június 21-24. között hat sportágat (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, atlétika, úszás) összevonva bonyolítja le az országos fesztivált.

hozzászólás

Sokszoros bajnok a lelátón - Riszdorfer Mihály életében mai napig fontos szerepe van a sportnak

2017. június 21., szerda 20:15

DUNAÚJVÁROS - Egy-egy sporteseményen mindig érdemes a pályán kívül is körülnézni. Így találkozhattunk az egyik utánpótlás jégkorongtornán megjelent külföldi vendégek között a legrangosabbal: a szlovák színekben nyolcszoros világbajnok és háromszoros olimpiai érmes kajakossal, Riszdorfer Mihállyal. Aki egész családjával érkezett a felvidéki Komáromból.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...