Keresési eredmények

Találatok a "tetőszerkezet" kifejezésre: 7 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Felújították a pápai lutheránusok templomának tetőzetét

2017. március 16., csütörtök 18:03

Pápa – A Pápai Evangélikus Templom tetőszerkezetén és héjazatán végzett rekonstrukció állami, önkormányzati, egyházi és gyülekezeti forrásból valósult meg, az imaház további külső és belső munkálatainak költség-fedezetére szintén pályáztak.

hozzászólás

Lángokban áll egy családi ház Adony Rákóczi utcájában (frissítve)

2017. január 10., kedd 20:52

Adony – A segélyhívásra este hét óra után indultak el a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók Adony Rákóczi utcájába, ám az ott lévő, nagyjából 100-120 négyzetméteres családi ház már szinte teljes terjedelmében lángolt, mire a helyszínre értek.

hozzászólás

Nyárra tervezik Rédicsen a kultúrház tetőszerkezetének felújítását

2016. április 19., kedd 16:07

Rédics - A legfontosabb és a legnagyobb beruházás idén a Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi Ház tetőszerkezetének felújítása lesz a határmenti községben.

hozzászólás

Tetőket rongált meg a szél Fejérben

2015. április 03., péntek 08:28

Tetőszerkezetek lemezfedését bontotta meg a szél Fejér megyében. A katasztrófavédelem tűzoltó egységei április 2., csütörtök estétől április 3., péntek reggelig összesen nyolc esetben avatkoztak be a viharos széllökésekkel összefüggésben történt káreseteknél.

hozzászólás

Ne legyen akadály - Megújult az intaházi pszichiátriai intézet

2013. október 16., szerda 20:10

Szerdán hivatalosan is lezárult az a pályázati projekt, amelynek révén – fontos részleteiben legalábbis – megújulhatott a celli Kemenesaljai Egyesített Kórház intaházi pszichiátriai rehabilitációs osztálya.

hozzászólás

A tetőt bontotta egy férfi Ercsiben, amikor tetten érték

2012. május 09., szerda 16:00

Ercsi - Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 37 éves ercsi férfi ellen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon - számolt be az esetről szerdán Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

hozzászólás

Leégett egy családi ház tetőszerkezete Szombathelyen

2011. január 11., kedd 12:04

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete kedden hajnalban Szombathelyen a Szőlős utcában - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...